İdris Ortakaya

Ne yaparsam yapayım yine aynı yere çıkıyorum…

İdris Ortakaya

Yazılarımdan birisini okuyan değerli bir hemşehrim, yazıma yorum yapmış ve aynen şunu söylemiş: "Bu kadar çok yağ çekme, sana Milletvekilliği vermezler." Bu yorumu yapan kardeşim az da olsa beni tanır diye düşünüyordum. Demek ki yeterli tanıtamamışım, biraz kendimden bahsedeyim isterseniz…

Ben kırk yılı aşkın bir süredir Kürtlerin, Ekonomik, Sosyal, Kültürel ve Demokratik mücadelesini, Devrimci bir çizgide vermeye çalışan bir insanım. Kürtleri hiç kimse temsil etme yetkisine sahip değildir. Hele hele uluslar arası bir terör örgütünün Kürtleri temsil etme ne hakkıdır ne de haddidir. Kandırılan binlerce Kürt gencini acımadan ve boşu boşuna ölüme gönderen bu vicdansızları Allah’a havale ediyorum. Kandırılmış genç kardeşlerimizin de bir an önce bu acımasız vahşi örgütün gerçek yüzünü görerek bu yapıdan bir an önce kurtulmalarını yüce Allah’tan diliyorum.

Değerli okurlarım, beni eleştiren değerli kardeşim de ülkemizin başına bela olan, Kürt ve Türk'e düşmanlık eden bu vahşi örgüte sempati duyan, bölgemizde yaşayan yüzbinlerden birisidir. Çok iyi niyetli bir kardeşimdir. Onun da bir an önce bu yanlıştan dönmesi en büyük dileğimdir.

Bütün samimiyetimle ifade etmek isterim ki, hiç kimseye yağ çekmeye ihtiyacım yok. Ne Cumhurbaşkanına, ne de Başbakana minnetim yoktur. Hiç kimseden bir beklentim de yok. Ne Milletvekili ne de Belediye başkanlığı  gibi bir göreve de talip değilim. Tek derdim ülkemdir. Ülkemin gelişmesi güçlenmesi en büyük dileğimdir. Bu ülke benim çocuklarımın, torunlarımın, akrabalarımın, arkadaşlarımın ve tüm Türkiye halklarının yaşayacağı bir vatandır. Bu vatan bizim namusumuzdur, onurumuzdur, canımızdır. Her şeyimizdir. Canımız ülkemize feda olsun. İşte benim en büyük çıkarım da  budur. Bu çıkarımın gerçekleşmesi için ölünceye kadar da mücadele edeceğim.

Yazılarımın büyük bir bölümünde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ve yaptığı doğru işlerden bahsederken bir takım eleştirilere muhatap olmaktayım. Cumhurbaşkanını özellikle övmek için bir çaba içinde değilim. Ancak, Cumhurbaşkanının çalışmalarını irdeleyip o çalışmaları yazıya dönüştürdüğümde, ister istemez övgü ile bahsetmek zorunda kalıyorum. Ne yapıyorsam sonuçta aynı yere çıkıyorum.

Bakınız Cumhurbaşkanımız Afrika ülkelerine yaptığı gezilerde, Afrikalı Cumhurbaşkanları, Cumhurbaşkanımızı Dünyanın en büyük Devlet adamı diye nitelendiriyorlar.

Asya ülkeleri, Orta Asya ve Ortadoğu, Balkanlar herkes ülkemiz Cumhurbaşkanına hayran. Yani Dünyada Emperyalist ve haçlı şeytanlar hariç, tüm dünyanın hayran olduğu bir şahsiyettir, kendisi… Ben de hayranlarından birisiyim. Dünyanın yarısına yakın insanının hayran olduğu Erdoğan’a karşı oluşturulan Erdoğan düşmanı bu güruhun mevcut tablo karşısında utanmadıklarına şaşıyorum. Bu zavallıların mantığını anlamakta güçlük çekiyorum. Bunlar, hiç bir üretimleri olmayan ve hiç kimseye bir faydaları dokunmayan, dedikodu ile günlerini geçiren, içki masalarında ülke sorunlarını çözme mutluluğunu yaşayan, boş insanlar topluluğudur.

Ben neden Erdoğan hayranıyım: Ben devrimci bir insanım. Hayatım boyunca Emperyalizm karşısında dik durdum.

Emperyalizme karşı adam gibi bir mücadele verdiği ve onlara karşı dik durduğu için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

Birleşmiş Milletler Teşkilatını sorguladığı için hayranım, Cumhurbaşkanımıza….

Amerikaya rest çektiği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza… 

İsraile rest çektiği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

Rusyaya dur dediği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza… 

Kendi ülkesinin yönetimine, başkalarının müdahale etmesine izin vermediği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza… 

Bağımsız ülke mücadelesi verdiği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

 Gecesini gündüzüne katarak, ülke için çalıştığından dolayı hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

Ülkenin, seksen yılda kazanamadığı hizmetleri on yıla sığdırdığı için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

 Savunma sanayimizi on yıl içinde Dünyanın en güçlü ülkeleri seviyesine getirdiği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

 Ülkeyi çok iyi yönettiği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

Terörle tavizsiz mücadele ettiği için hayranım, Cumhurbaşkanımıza…

HER ŞEY ÜLKEMİZ İÇİN…

Günümüzde, ülkemizi kıskaç içine almaya çalışan, haçlı şeytanlar ve onların yerli iş birlikçileri, ne yaparlarsa yapsınlar, doğru bir politika izleyen ülkemiz yöneticilerinin önünü kesemeyeceklerdir.

Arkasındaki geniş halk kitlelerinin desteği ve Hak'kın yardımı ile zafer yüzyılın en büyük Devrimcisi Erdoğanın ve dolayısı ile ülkemizin olacaktır. 

Yazarın Diğer Yazıları