İdris Ortakaya

Lider olunmaz lider doğulur

İdris Ortakaya

Parti genel başkanı olabilirsin. Genel müdür olabilirsin. Bakan olabilirsin. Başbakan olabilirsin. Hatta Cumhurbaşkanı da olabilirsin. Ancak LİDER OLMAK KOLAY BİR ŞEY DEĞİLDİR. HERKES LİDER OLAMAZ. Liderde çok güçlü meziyetler olmalıdır. Liderlik Allah tarafından kula bahşedilmiş büyük bir üstünlüktür.

Ne Cumhurbaşkanları gördük ülkemizde mizah konusu olan… Ne Başbakanlar gördük zekadan yoksun olan… Ne bakanlar gördük üstünde elbise, içinde adam olmayan… Ne parti genel başkanları gördük, ilçe başkanı olamayacak kadar yetenekten yoksun olan… Ne genel müdürler gördük becerisi olmayan...

25 yıl önce ülkemizi yönetenleri bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin bu yazdığım tipleri mutlaka hatırlayacaksınız. “Altı defa görevden el çektirildim. Şapkamı alıp gittim. Altı defa şapkamı alarak görevime geri geldim.” diyerek övünen liderler vardı ülkemizde.

Beş kez ülkemizde ihtilal olmuştur. Hiç bir siyasi parti lideri darbelere karşı dik durarak halkı darbeye karşı direnmeye davet etmemiştir. Ülkemizde bir ilk yaşanmaktadır. Şükürler olsun, yüz yılın Liderini Allah ülkemize nasip etti. Liderimizle ne kadar çok onurlanırsak azdır. LİDERİMİZ, CUMHURBAŞKANIMIZDIR. Allah yardımcısı olsun.

Hafızalarınızı lütfen bir yoklayınız. Cumhurbaşkanımız Partisinin Genel Başkanı iken partisi iktidar olmuştu. Ancak kendisinin yasal bir sıkıntısından dolayI Başbakan olamıyordu. Deniz Baykal’ın desteği ile o yasal sıkıntı sona erdi ve Erdoğan Siirt’ten Milletvekili seçilerek Başbakan oldu. Başbakan olmak iktidar olmak değildir. Başbakandı, eşinin başı kapalı olduğu için orduevine giremiyorlardı. HÜKÜMET OLMAK AYRI, İKTİDAR OLMAK AYRI ŞEYDİR.

Yine hafızalarınızı zorlayın. Rahmetli Menderesin bir sözünü hatırlayalım. "Biz hükümetiz, ancak iktidar değiliz.CHP iktidardır." Bu çok önemli bir mesajdı. İktidar olamayan hükümetler hiç bir varlık gösteremezler. İktidar ne kadar izin verirse, hükümet o kadar varlık gösterebilir. Onun dışına çıkamaz.

Gelelim sayın Erdoğana; sayın Erdoğan hükümetini kurdu ve Başbakan oldu. Ancak iktidar olamadı. İktidarda, Kenan Evrenle, Türkeş’le, Ecevit’le, Demirel’le, Tansu Çiller’le, Mesut Yılmaz’la, Özal’la velhasılı ülkemizi yöneten herkesle içli dışlı ilişkileri olanlar iktidarı ele geçirmiş durumdaydı. Devletin en önemli kurumlarında söz sahibiydi. Emniyet, Adalet Fetonun denetimindeydi. Hükümetlere dilediklerini yaptırabilecek güce sahipti. Sayısal olarak büyük bir kitleye hitap etmiyorlardı. Ancak teknolojik olarak Devletten, Hükümetten daha güçlüydüler. Her türlü pis ilişkiler içindeydiler. Allah, Kitap, Din, İman adına yapmadıkları hiçbir melanet kalmamıştı. Bu aşağılık teşkilat, insanların mahremine kadar sızmış, kendilerine karşı olanları şantajla, tehditle susturup yollarına devam etmişlerdir. Hiç bir güç önlerinde duramamıştır. Bu “FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ” sayın Erdoğan çok iyi tanıma fırsatı bulmuş, ancak bunları tasfiye etme imkanına sahip olmadığını da çok iyi görmüştür.

Zaman içerisinde Lider yeteneklerini kullanarak bu güçlü çeteye karşı güçlenmeye başlamıştır. Belli bir güce erişince ortamın uygun olmasını beklemiş, “o saat geldiğinde de” çete ile savaşmaya başlamıştır. Devletimizin kılcal damarlarına kadar sirayet eden bu habisleri temizlemek elbette kolay bir iş değildir. Bu alçak teşkilat Amerikan ve İsrail istihbarat teşkilatlarının emrinde görev ifa etmektedirler. Sayın Erdoğan, Devletin içinde belli bir güce ulaşmadan bunlarla ters düşseydi, Erdoğan diye birileri kalmazdı. Bunlar, Erdoğan’ın Genel Kurmay Başkanını örgüt lideri diye hapse attılar. Erdoğan müdahale edemedi. Eğer müdahale etseydi kendisi de giderdi.

Erdoğan düşmanları algı operasyonu yaparak "bunlarla birlikte değil miydi? Bunların kararnamelerine imza atan başkası mıydı? Bunların güçlenmesine destek vermedi mi?" gibi sorularla insanların kafa karışıklıklarına neden olmaktadırlar. Neden benim baktığım pencereden bakmıyorlar. Tabii ki doğru bakış işlerine gelmiyor. Sayın Erdoğan çok akıllı bir Liderdir. Zamanın gelmesini, zeminin oluşmasını bekledi. İşte LİDERLER, akıllı olmayı gerektiren, yürekli olmayı gerektiren, bilgili olmayı gerektiren, becerikli olmayı gerektiren, yeterli ve yetenekli olmayı gerektiren, hata yapmamayı gerektiren, sağlam bir kişiliğe sahip olmayı gerektiren, söylediğini yapabilmeyi gerektiren, ekibine ve kitlesine güven vermesini sağlayan özelliklere sahip olmalıdır. Bu özelliklerin tümü Erdoğan’da mevcuttur. İlker Başbuğ "Erdoğan olmasaydı, hiç bir güç Feto terör örgütü ile baş edemezdi" dedi. Liderimiz canı pahasına bu namussuzlarla mücadele etmektedir.

Yalnız değildir. Bizler hepimiz CUMHURBAŞKANIMIZA İNANDIK, GÜVENDİK VE BU “ÜNİFORMALI ŞER ODAKLARININ” DARBE KALKIŞMASINI HEP BİRLİKTE SONLANDIRDIK.

Şimdi gelelim Erdoğan düşmanlarına; Erdoğan düşmanlığı gözlerini kör etmiş, hiçbir şey göremeyen, hislerinin esiri olan zavallı mahlukatların dediklerine bakalım. "Bu ihtilal bir tiyatro oyunuymuş. Erdoğan kendisi tezgahlamış. Gücüne güç katmak için bu senaryoyu yazmış." Bre, beyni kıt zavallılar, siz ŞEHİDİN NE OLDUĞUNU BİLİR MİSİNİZ, SİZ ÜLKENİN BEKASI NEDİR ANLAR MISINIZ?

Ne anlayacaksınız. MİLLETİNİ YOK SAYAN, GAZİ MECLİSİ BOMBALAYAN, VATANDAŞLARINA SİLAH SIKAN güruhla kol kolasınız. ALLAH SIZLERİ ISLAH ETSİN… Sosyal Medyada halkın kahramanca direnişini lekelemeye çalışanlar, canilerin işbirlikçileri, gazeteci, sanatçı, yazar diye geçinen ihanet yardakçıları mutlaka hesap vermelidir.

Bu ihtilal girişimi Amerikan tarafından dizayn edilmiştir. Bu bir iddia değildir. Bu alçak, namussuz ve şerefsiz Amerikan Devleti ile her türlü ilişkilerimiz askıya alınmalıdır. Böyle dost ve müttefik ülke yerin dibine batsın. Kendini dünyanın efendisi olarak gören bu alçak, namussuz emperyalist güce karşı durmak, bunlarla mücadele etmek bir yurtseverlik görevidir. Bizim bunlara karşı hiç bir korkumuz ve minnetimiz olmamalıdır. Ülkemize ve bölgemize her anlamda müdahale eden conilere bundan böyle rest çekerek, incirlik üssünden kovarak ilk tepkimizi göstermeliyiz. NATO ve AB denen haçlı şeytanların kuruluşlarından da bir an önce ayrılmalıyız.

MİLLET TARİH YAZMIŞTIR. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ TÜM DÜŞMANLARIMIZIN YÜREĞİNE KORKU SALMIŞTIR.

Bu muhteşem olayı küçümseyerek algı operasyonu ile insanlarımızın kafasını karıştırmaya çalışan HAİNLER ile başını kuma gömen zeka yoksunu bir takım insanların iddiaları asılsızdır.

Kendine Devrimci diyen Kemalist diyen Erdoğan düşmanları ile kendilerine ülkücü, milliyetçi diyen Bahçeli düşmanları ne yazık ki bakar kör olmuşlardır. Ne dünyada olup biteni ne ülkemizde olanları doğru tahlil etmekten uzak zavallı bir duruma düşmüşlerdir. Bu davranışları ile ülke düşmanlarımıza hizmet etmektedirler.

Değerli okurlarım, BAŞKA TÜRKİYE YOK. Bu ülke tüm Türkiyelilerindir. Ülkemize Liderimizin önderliğinde sahiplenmek vatan severliktir. Ülkemizi canımız pahasına korumak görevlerin en kutsalıdır. Ülkemizi yönetenler doğru yoldadır. Onlarla birlikte olalım. Güçlerine güç katalım. Hainlerin tasfiyesi ve cezalandırılmaları için yönetimimize destek olmalıyız. Sosyal medyada yayınlanan her habere inanmayalım. HAİNLER, algı operasyonlarını sosyal medyadan yönetmektedirler. Doğruluğundan emin olmadığınız hiç bir haberi ciddiye almayalım. Bu krizi de Allahın yardımı ve izniyle aşacağız. Çok güçlü bir ülkeyiz. Birlikte olursak muhteşem oluruz. Bu muhteşemliği ülkemizin tüm il ve ilçelerinde Dünyaya gösterdik. Teşekkürler Türkiye. Teşekkürler Türk halkı. Teşekkürler Siyasi partilerimiz. Teşekkürler basın ve TV. kanalları. Teşekkürler Başbakan ve Bakanlar kurulu. Teşekkürler Emniyet teşkilatı. Teşekkürler MİT teşkilatı.Teşekkürler Türk Silahlı Kuvvetlerinin vatan severleri.

Teşekkürler Türkiye Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Yüce Allah gücüne güç katsın. 

Yazarın Diğer Yazıları