İdris Ortakaya

Kaset Genel Başkanı

İdris Ortakaya

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi, Kılıçdaroğlu’na atıfta bulunarak "CHP ye ilçe başkanı dahi olabilecek kapasitesi olmayan bu adam ne yazık ki bu gün CHP nin Genel Başkanı olmuştur" demiştim.

Yedi defa seçime katılıp başarısız olan Kılıçdaroğlu, parti içindeki muhalefetin baskısını nötürleştirerek, partiyi avanesi ile birlikte anti demokratik kararlarla yönetmektedir. Muhallefetin sesini kesip, partiyi tek ses haline getirmesinin adına diktarörlük denir. Bu yapılanma ile Partide tek adamlık sistemi yeniden hortlatılmıştır. Kendi haline bakmadan Cumhurbaşkanını diktatörlükle suçlayan bu zat-ı muhterem ağza alınmayacak hakaretler, küfürler ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı nasıl bir diktatör ki yapılan hakaretlere sessiz kalıyor.

PKK’nın yasal temsilcisi Selahattin Demirtaş’ın bir başka versiyonu olan Kılıçrdaroğlu, tüm devlet düşmanlarının da temsilciliğini yapmaktadır. Ülkeye ihanet etmek suçu ile yargılanan Cumhuriyet Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın avukatlığını yapmakta, bu yetmezmiş gibi devleti katliam yapmakla suçlayan, kendilerini “aydın” olarak ifade eden “karanlık” öğretim görevlilerinin de savunuculuğuna soyunmaktadır.

Hatırlarsınız; sosyalist enternasyonel toplantısında devletimizin Başbakanına ağır hakaretler yağdırarak eleştiren bu zat, toplantıyı tertip edenlerce protesto edilmiş ve salon boşaltılmıştı.

Esad yönetimine heyet gönderen ve Esadın yanında olduğunu deklare eden bir parti genel başkanı düşünülebilir mi?

PKK yetkililerinin kendisine teklifi var… Bizimle işbirliği yap diye….

Partideki ulusalcıları tasfiye edip, birtakım milletvekilleri ile PKK’lı teröristlerin mezarlarına güller koyanlar emellerine ulaşmışlardır.

Paralel yapının uzantısı milletvekilleri ve PKK ile kol kola CHP’nin öncülüğünde Türkiye düşmanlığı yapmayı sürdürmeye devam edeceklerdir.

Ancak yanıldıkları bir nokta var…. CHP’ye oy veren yurtseverler mutlaka CHP yönetiminin yanlışını, ihanetini fark edeceklerdir. CHP’ye vermiş oldukları desteklerini çekeceklerdir.

Kendisini demokrasi havarisi gibi gösteren bu zatın demokrasi ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Bir takım karanlık güçlerin uzantısı olarak görevini yapmaktadır.

Görevini de başarı ile yaptığı için yerinde kalmayı başarabiliyor.

Nereye kadar gideceğini merak ediyorum.

Nereye kadar giderse gitsin var olduğu sürece ülkeye zarar vereceği tartışılmazdır.

Saygılarımla

Yazarın Diğer Yazıları