İdris Ortakaya

Halkın sabrı taşmasın

İdris Ortakaya

Halkımızın gözleri önünde ihanetçiler diledikleri gibi cirit atıyorlar. Devletimizi yönetenler bu olaylara sessiz kalmıyor. Ancak tatmin edici ciddi bir tedbir almadıklarından dolayı rahatsızlığımız had safhaya varıyor.

Geçmişte MİT tırlarını ihbar eden gazeteci kılığındaki Can Dündar'ın mahkemesine gelerek boy gösteren Avrupanın bir çok ülkesine mensup Konsoloslar Ülkemiz ihanetçilerine adeta destek verdiklerini resmetmiş oldular. Bu çirkin tabloyu Devlet yetkililerimiz kınadı. Ancak kınamadan öteye gidilmedi. Bu alçak Haçlı Şeytanların temsilcilerine karşı ciddi ve etkin bir tedbir almadılar. O gün bu alçaklar kovulmuş olsalarıdı bu gün ABD Büyük Elçisi ülkemize karşı haddini aşan açıklamalarda bulunamayacaktı. O gün Avrupalı konsoloslara verilen tavizin sonucunda ABD büyükelçisi cesaretlenmiştir. Bu ülkenin yurttaşı olarak, ülkeme karşı yapılan bu alçaklıklar kanıma dokunuyor.

Değerli okurlarım, 1952 yılından sonra ülkemiz yönetimine dış güçler müdahil oldular.  Son on yıla kadarda ülkemizi dış güçler yönetti. Bu gün yabahcı güçler ülkemiz üzerinde söz ve karar sahibi değiller. Bundan dolayı kudurmuş köpek gibi ülkemize saldırılarını sördürmektedirler. Cumhuriyet mitingleri, Gezi olayları, PKK nın saldırıları, Fetö nun darbe girişimi, PYD nin Suriye deki işlevinin desteklenmesi, Işıd ve diğer terörist guruplara vermiş olduğu destekler tamamının mimarı Amerikadır. Amerikanın ve bir çok Avrupa ülkelerinin istihbarat elamanları PYD ve PKK nın safında ülkemize karşı savaşmaktadırlar. Silahları ile Lojistik destekleri ile militan kadroları ile bir kara ordusu oluşturarak Türkiye'ye istediklerini kabullendirmeye çalışmaktadırlar.

Ülkemize göz diken Haçlı şeytanlar, Türkiye ya bizim istediğimiz gibi yönetilecek yada Suriye gibi yaparız. Diyerek her türlü şeytani manevralarını yapmaktadırlar. Teröre destek veren Belediyelerin 28 tanesine kayyum atandı. Kayyum atanmasını eleştiren ABD Büyükelçisi haddini aşmıştır. Aynı Büyükelçi bu kez Artvin'e giderek HES projelerini eleştirmiş " Ciddi bir tepki göstermediniz" diyerek vatandaşları porovoke etmeye çalışmıştır. Sen kimsin? Hangi hakla bu kadar cüretkar davranıyorsun? Burası Muz Cumhuriyeti değil. Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Emrinizde olan Eski Türkiye rahmete kavuştu. Bu gün ayakta dim dik duran yeni ve tam bağımsız bir Türkiye vardır. Bundan böyle sizin dedikleriniz olamaz. Biz nasıl istersek ülkemizi o şekilde yönetiriz. Bu büyükelçinin yaptıkları halkımızın tepesinin tasını attırmıştır. Dışişleri Bakanımızdan gelen kınama birazcık içimize su serpmiştir. Ancak Amerika Bunun üzerine bir açıklama yaparak, soytarısına sahip çıkmıştır. " Büyük elçi bizim adımıza hareket etmektedir" denilmiştir. Her şey açık ve net bir şekilde ortadadır. Amerika ısrarla bize karşı düşmanlığını sürdürmektedir. Bizde ısrarla ılımlı bir diyalog peşindeyiz. Bu davranış onurumuzu kırmaktadır. Amerikadan ne bekliyoruz? Amerika bize bir şey vermez. İstediğini bizden almaya çalışır. Korkuyormuyuz? Korkmayalım. Bu şer ittifakçıları bize hiç bir şey yapamazlar. Türkiyesiz bir Dünya olamaz. Ya adam gibi bizi bağımsız bir ülke olarak kabullenecekler yada def olup gidecekler. Ülkemiz, şükürler olsun çok güçlü bir ülkedir. Bizim kimseye muhtaçlığımız yok. Onların bize ihtiyaçları var. Biz ne kadar dik durabilirisek o kadar saygın bir ülke oluruz. Hükümetimizin, bu Amerikanın Fetö cü Büyükelçisini istenmeyen adam olarak ilan etmesini bekliyoruz. Amerika ve Nato ile ilişkilerin yeniden gözden geçirilmesini istiyoruz. Bize resmen savaş açmış düşmanlık eden Amerikaya karşı bizde tavır geliştirmeliyiz.

Bekleyecek gücümüz kalmadı. Sabrımız tükenmek üzere. Halkımız her şeyin farkındadır. Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları