İdris Ortakaya

Halkımız demokrasinin yılmaz bekçileridir

İdris Ortakaya

FETO’nun Faşist Cuntası, kahraman Türk halkının kararlı mücadelesi sonunda mağlup olmuştur. Bu alçaklar, ülkemizi emperyalist alçaklarının emrine sunmak üzere katliam yaparak yüzlerce insanın ölümüne neden olmuşlardır.

Türkiye 1952 yılından sonra Amerika’nın istekleri dışında harekat edebilme şansına sahip değildi. Özal, Erbakan, Ecevit gibi liderlerin zaman zaman cılız da olsa itaatsizlik yapmış olmaları sistemde çok büyük bir değişikliğe sebep olmadı. Ancak son 14 yıl Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'la bu kabuk kırıldı... Uyuyan dev uyandı... Bağımsızlık yolunda büyük mücadeleler verildi... Amerika ve Haçlı Şeytanlar tabii olarak kudurdu...

İşte bu haçlı şeytanlar tüm güçlerini birleştirerek ülkemizde yönetimi devirmek için "darbe üzerine darbe yaparak" bağımsızlığımıza DARBE VURMAYA çalıştılar... Liderimize onlarca suikast düzenlediler. Ülkemizdeki işbirlikçileri vasıtasıyla gezi benzeri halk ihtilalleri planladılar.

Sonuç alınamayınca bu kez PKK'yı tüm güçleri ile destekleyerek ülkemiz üzerine saldırtmışlar, PKK denetiminde bir Kürt yapılanması için düğmeye basmışlardır.

Ne yaparsa yapsın bir sonuç alamayacaklarını anlayan HAÇLI ŞEYTANLAR bu kez de Ordumuz içinde satın aldıkları FETOCU ALÇAKLARLA işbirliğine gitmiş ve darbe yapmak üzere yeniden düğmeye basmışlardır.

Bu alçaklar girişim Amerika’dan örgütlenmiştir. FETÖ ve Amerikalıların etkili ve yetkilileri ile planlanan bu ihtilal girişimi Yüce Allahın takdiri ile geri püskürtülmüştür.

Bu planın arkasındaki güç kesinlikle Amerika’dır. Bu alçaklar şu anda ülkemizin bir numaralı düşmandırlar. Bunlar bizim müttefikimiz, dostumuz olamazlar. Bu ülkenin de Allah belasını mutlaka verecektir. Şu anda yıllarca Zencileri adam yerine koymayan ve onlara köpek muamelesi yapan Amerikalıların beyazları Zencilerle savaş halindedirler. Bu savaş uzun sürecektir. Dünyayı sömüren bu alçaklar dağılma süreci içine gireceklerdir. "Zülüm ile abad olanın ahiri berbat olur" sözü her kesin kulağında küpe olmalıdır.

Amerika’nın uşağı Feto’nun Ordumuz içindeki uyuyan hücrelerinin uyandırılması ve halkını katletme girişimi birçok günahsız VATANSEVERİN hayatına mal olmuştur...

TRT'yi ele geçirerek TRT Spikerine "Yurtta Sulh Komitesi"nin bildirisini okutarak "ülkenin yönetimine el konulmuştur" sözünü deklare etmeleri üzerine saat 11.26'da İdris Ortakaya olarak Facebook sayfamda aynen şunları yazdım:

"AMERİKANIN YERLİ UŞAKLARI DARBE GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR. CEHENNEMİN DİBİNE GİDECEKLER.  ESKİ TÜRKİYE YOK. BU ÜLKEDE ALÇAKLARA YER YOK. DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ. ALLAH ÜLKEMİZİN YARDIMCISI OLSUN"

Korkmadan, çekinmeden duyarlı duruşumuzu ortaya koyduk. Bu noktada halkımızın yiğit, cesur girişimleri onurumuz olmuştur. Ülkesini ve Demokrasiyi canları pahasına sahiplenen halkımızın her ferdine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. TV kanalları aslanlar gibi direndiler. Alçaklara karşı halkımızı yönlendirdiler. Dik durdular. Alçak namussuzlardan korkmayarak ülkelerine ve Demokrasiye sahip çıktılar. Bakanlarımız aslanlar gibi bu gayri meşru girişime pirim verilmemesi için halkımızın yanında dimdik durdular. Başbakanımız 'kefenimizi giydik bu alçaklara teslim olmayacağız' mesajını verdi. Cumhurbaşkanımız, yüz yılın en büyük lideri halkı sokağa davet ederek demokrasiye sahip çıkmalarını istedi. Faşist cuntaya karşı Polisimiz, Askerimiz, Devletimizin yöneticileri, TV kanallarımız, muhalefet partilerimiz hepsinden daha önemlisi HALKIMIZIN kahramanca direnişi bu çakal sürülerini sindirerek, başarıya ulaşmalarına engel olmuşlardır. TEBRİKLER TÜRKİYE.

Erdoğan ve Bahçeli düşmanları kısa bir süre de olsa çok sevindiler. Bunun üzerine yine Facebook ta şu mesajımı yayınladım: " ERDOĞAN VE BAHÇELİ DÜŞMANLARI BU DARBE GİRİŞİMİNDEN ÇOK MUTLU OLDULAR. ANCAK MUTLULUKLARI ÇOK KISA SÜRDÜ. ALLAH BELALARINI VERDİ."

Son mesajımda da " ALÇAK NAMUSSUZLAR, BİZİM PARAMIZLA, BİZİM SİLAHLARIMIZLA ÜLKEMİZE DARBE DÜZENLEDİLER. HALKIMIZ ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKTI. DARBE PÜSKÜRTÜLDÜ. ŞÜKÜRLER OLSUN"  dedim.

Değerli okurlarım, çok tehlikeli bir süreçten geçtik. Çok onurlu bir duruş sergiledik. Ülkemize göz diken alçaklar bundan çok önemli bir ders çıkarmalıdırlar. Ancak ülkeyi yönetenlerde kendilerini sorgulamalıdırlar. Cumhurbaşkanının YAVERİ HAİN, Genelkurmay Başkanının ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ HAİN, YAVERİ HAİN, Milli Savunma Bakanının ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ HAİN.

Bu ihanet çetelerini birçok yazımda yazdım. Hangi kurumlarda olduklarını belirttim. Bazı kurumların bir bölümünü halen paralel militanlarının denetimindedir. Onlarca defa yazmış olmama rağmen her hangi bir işlem yapılmamıştır.

FETO’ya ve PKK'ya karşı en samimi mücadele Cumhurbaşkanımız tarafından verilmektedir.

Her makam Cumhurbaşkanımızın onda biri kadar duyarlı olsa inanıyorum ki bu ihanet şebekelerinin kökü kurutulur.

Her kesin duyarlı olması dileği ile saygılarımı sunarım.

Yazarın Diğer Yazıları