İdris Ortakaya

Haçlı Şeytanlarin İhaneti

İdris Ortakaya

Avrupa Parlamentosu, 1915’de Türkler tarafından yapıldığı iddia edilen “ Ermeni “soykırımı” tasarısını onayladı. Katolik Hristiyan aleminin ruhani lideri Papa da “Ermeni soykırımı” yapılmıştır diye açıklama yaptı.Muhtemelen Amerikan parlamentosunda da “Ermeni soykırım” tasarısı onaylanacaktır.

          Haçlı şeytanlar, şimdiye kadar “Ermeni soykırım” tasarılarını neden kabul etmiyor ve her seferinde erteliyorlardı da şimdi durum değişti…

            Bence bu, tamamiyle emperyalist güçlere baş kaldırıda bulunan ülkemiz yönetimine bir ders verme girişimidir.

            Bu yaklaşım ülkeyi yönetenlerin doğru şeyler yaptığının adeta bir teyidi…

            ÜLKEYİ YÖNETEN KADRO bağımsız Türkiye’nin temelini oluşturan DEVRİMCİ BİR KADRODUR.

Devrimcilik lafla olmaz.

Eylemle olur.

Eylemleri ile onlarca devrim niteliğinde projelere imza atan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kadrosuna minnetle, şükranla taktirlerimi sunuyorum.

Bana göre YÜZYILIN EN BÜYÜK DEVRİMCİSİ TÜRKİYE CUMHURBAŞKANIDIR.

          “Dünya beşten büyüktür” diyen Cumhurbaşkanımız Birleşmiş Milletler teşkilatını eleştiren tek liderdir.         

            Ben de yazılarımda anti demokratik bir yapısı olan Birleşmiş Milletler teşkilatını zaman zaman eleştirmiş ve bu adaletsiz yapının mutlaka yeniden yapılanmasını dile getirmiştim.

Hatta bir yazımda da sayın Cumhurbaşkanımızdan ülkemizi bu yapının dışına taşımasını gerekirse BM teşkilatından ayrılmasını talep etmiştim.

İnanıyorum ki bu büyük Devrimcinin önemli katkısı ile Birleşmiş Milletler Teşkilatı kendisini masaya yatırtıp sorgulayacaktır.

Bunun ilk işareti Fransadan alınmıştır.

Fransa bu yapıya biraz olsun adaletli bir yapıya kavuşması için bir teklifte bulundu. Giderek diğer daimi üyelerde düşünmek zorunda kalacaklardır. Bu adaletsiz ve demokratik olmayan yapının değiştirilmesine katkı sağlamak Devrimci bir yaklaşım değil midir?

          İstihbarat örgütümüz seksen yıldır CIA ve Mossad istihbarat örgütlerinin emrinde faaliyet göstermiştir.

Son on yılda bağımsız ve Milli  olan istihbarat örgütümüz ülkemiz çıkarları doğrultusunda çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. ABD ve İsrail bu durumdan çok rahatsız olmuş ve istihbarat başkanımızın görevden alınması talebiyle baskı uygulamaya çalışmışlardır. Bu taleplerine olumlu cevap alamayan, Dünyanın ağababaları bu kez ülkemizi yönetenlere kumpaslar kurarak, iş birlikçi uşaklarınca, ülkemizde anarşi yaratarak, yönetimi devirmeye çalışmışlardır.

Bu yönetimin Emperyalizme resti, Devrimci bir eylem değil midir?

Dünyada eşi, benzeri olmayan bir MARMARAY, DUBLE YOLLAR, TOKİ KONUTLARI, ASKERİN ASLİ GÖREVİNE DÖNÜŞÜ devrimci bir eylem değil midir?

Her ile havaalanı yapmak, Kürtleri Kürt olarak ve birinci sınıf vatandaşı olarak görmek, TRT’de Kürtçe yayın yaptırmak, onlarca Kürtçe özel TV ve radyoların açılmasına olanak sağlamak, ana dilde eğitim imkanını araştırmak, Kürt sorununun önemli bir bölümünü çözmek, Alevilerin Cem evlerinde özgürce ibadet etmelerine olanak tanımak, Alevilik eğitimi yaptırmak üzere, Pir Sultan Abdal Anadolu lisesini kurmak, başörtüye özgürlük sağlamak, gayri müslüm azınlıkları birinci sınıf vatandaş görerek, inançlarını özgürce yaşamaları için, Kilise ve benzeri ibadethanelerinin kurulmasına olanak sağlamak devrimcilik değil midir?

Nazım Hikmete iadeyi iitibar vermek, Ahmet Kaya’nın, Yılmaz Güney’in itibar kazanmalarına olanak sağlamak, devrimcilik değil midir?

Bu Devrimci kazanımlara karşı minnet duymaları gerekenler ne yazık ki ihanet etmektedirler.

Başbakanın baş danışmanı Mahçupyan “Ermeni soykırımı” yapılmıştır diyerek ülkemize ihanet etmiş ve Türkiye düşmanlarının yanında yerini almıştır.

Bir çok Ermeni vatandaşımız eminim, Mahcupyanın bu ihanetini onaylamamıştır,

Devrimcilik bu saydıklarım değilse nedir?

Merak ediyorum.

Otuz yıl Devrimci mücadele içinde bulundum. Üst yönetiminde de görev yaptım. Sıraladıklarım hizmetleri yapmayı planlamıştık bize nasip olmadı Sayın Erdoğan’a nasip oldu.

Devrimciyim diye geçinenleri görüp kahroluyorum. Gezi olaylarında, Emperyalist güçlerin ve yerli işbirlikçileri olan Fetullah Gülen Terör Örgütü ve bu örgütün destekçilerince başlatılan ihtilal girişimine onlarla iş birliği yaparak ülkeyi yıkmaya çalışmak mı devrimciliktir.

Eyleme katılan samimi ve inançlı kardeşlerimden ricam, bağlı bulundukları örgütü iyice araştırsınlar. örgütü kim sevk ve idare ediyor. talimatlar hangi merkezden geliyor.

Ülkemiz düşmanlarının taşeronluğu mu yapılıyor. bu soruların cevabını bilmeden, körü körüne eyleme katılıp hem kendilerine hem de ülkemize zarar vermesinler.

          Emperyalist güçler amaçlarına ulaşmak için her yolu denediler, yine de deneyecekler.

Çok şükür başarılı olamadılar. bu kez Ermeni Soykırımı ile vurmaya çalışıyorlar.

Bu alçakça organizasyonla da başarılı olamayacaklar.

Ülkemiz bu HAÇLI ŞEYTANLARIN oyunlarını bozacaktır.

Gün birlik ve bereberlik günüdür.

Gün kardeşlik günüdür.

Gün ülkemize sahiplenme günüdür.

Gün HAÇLI ŞEYTANLARA KARŞI ÇANAKKALE RUHUNUN TEZAHÜR ETME GÜNÜDÜR.

Allah yardimcimiz olsun…

Yazarın Diğer Yazıları