İdris Ortakaya

Haçlı şeytanlardan piyonlarına açık destek

İdris Ortakaya

MİT tırlarını ihbar ederek, ülkesine ihanet eden sözde gazeteci piyonun mahkemesinde hazır bulunarak , mahkeme heyetini baskı altına almaya çalışan CHP, HDP milletvekilleri ile birlikte hareket eden Hristiyan kulübünün (AB) İstanbul başkonsolusları açık destekleri ile suç işlemişlerdir.

Bu gazeteci müsvettesi, iyi bir uşak olduğunu isbat etmiştir. Ağababalarının desteğine acil ihtiyacı vardır. Ağa babaları da bu zor gününde piyonlarını yalnız bırakmadılar. Anayasa mehkemesinin siyasi kararından sonra serbet bırakılan bu şahıs, yeniden içeri girme korkusuna kapılmıştır. Yeniden tutuklanması gündeme gelen bu ihanetçi piyonu kurtarma operesyonu başlatılmıştır. Amerikan gazeteleri Türk Silahlı Kuvvetlerini resmen ihtilal yapmaya davet ederek, böyle bir ihtilali meşru olarak kabul edip “sizinle Amerika çalışmada sakınca görmez” şeklindeki açıklamaları, Avrupalı haçlı şeytanların düşünceleri ile birebir örtüşmektedir.

Ancak, Ülkemizin öyle yiğit bir lideri var ki, yaptıkları yanlışları yüzlerine çekinmeden haykırmaktadır. İstanbul başkonsoluslarına hadlerini bildirerek, adam gibi davranmaları yönünde çağrıda bulunarak, son sözünü söylemiştir.

Teröristlerin bildirilmesine rağmen Belçika’nın “bu sözleri ciddiye almaması” ve intihar saldırıları ile karşı karşıya kalması ise Belçika hükümetine adeta sekiz şiddetinde bir deprem yaşatmıştır.

Keza; Avrupa Birliğinin samimiyetsiz, ikiyüzlü olduğunu söyleyerek, haçlı şeytanların ülkemize karşı samimi ve dürüst olmadıklarını ifade etmiştir.

Amerika’nın yanlış politikasını çekinmeden haykırmıştır. Cumhurbaşkanın bu yiğit duruşu düşmanlarımızın içine korku sokmuş ve telaşlandırmıştır.

Değerli okurlarım, samimiyetimle ifade ediyorum ki hiç bir siyasi partiyi övme ya da yerme gibi bir gayret içinde değilim.

Lütfen gelin birlikte düşünüp, değerlendirelim.

Amerikanın, Rusyanın, Avrupalı haçlı şeytanların içinde bizim iyiliğimizi düşünebilecek bir Allahın kulu var mı? 

Bunlar bizim dostumuz olabilirler mi?

Ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğarlar. Şu andaki çabaları da budur. Bir de ülkemiz içindeki hainlere bakalım. HDP ve HDP’leşmış CHP, paralel ve diğer terör örgütlerinin işbirliğini görmemek için kör olmak lazım.

Gazete manşetlerine şöyle bir göz attığımızda, Beşiktaş Belediyesince işlerine son verilen DHKP militanlarından bahsediliyor. Şimdi ben CHP’ye ve HDP’ye oy veren değerli vatandaşlarımdan ricam şudur; oylarınızla destek olduğunuz bu partilerin yaptıklarını sağlıklı bir şekilde değerlendirmenizi istiyorum. Bunlar düşmanlarımızla işbirliği yaparak ülkemiz yönetimini geçmişte olduğu gibi bu günde emperyalist güçlerin emrine tahsis etmeye çalışmaktadırlar. Bu kötü niyetlilere fırsat vermemek için gelecekte oylarınızla bunları sandığın dibine gömeceğinizden de eminim.

Bu ülke bizim herşeyimiz. Bu ülke bizim onurumuz. Bu ülke bizim namusumuz. Bu ülke için her gün şehitler vermekteyiz. Canımızla, kanımızla kazandığımız ülkemize göz dikenlerin gözlerini çıkarırız. İçimizdeki ihanetçileri deşifre etmek zorundayız. Ülkemize sahip çıkmak zorundayız.

Ülkemizi yönetenlerin yanında olmalıyız. Onlara manevi destek vermeliyiz. Ülkemizi yönetenlerin doğru olduklarının isbatı, düşmanlarımızın yönetimi devirmek yönünde verdiği çabalardır. Bu piyonlara fırsat vermeyelim…

Mesele parti meselesinden çıktı. Mesele Vatan meselesidir. Bizi Suriyelileştirmek isteyenlere karşı birlik olmak zorundayız. İşbirlikçilerini deşifre etmeliz. İhanetçileri yanlızlaştırmalıyız. Geçen yazımda da bahsetmiştim. Yaşar Okuyan Ulusal TV’de iki eski Bakanla birlikte program yapmaktadır. Programın tek bir hedefi var. Hükümeti ve sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı kötülemek… Bu onların görüşüdür saygı duyarız. Ancak, Programının sonunda çok önemli bir ifade kullandı, Sayın Okuyan: "Biz meclis içinde de Meclis dışında da, Erdoğanla kavga ederiz. Erdoğan’ı düşürene kadar da kavga edeceğiz. Ancak Emperyalist güçler tarafında bir operasyon düzenlenirse biz Erdoğanın yanında oluruz" İşte bu sözler,  adam gibi milli duruşu göstermektedir. İşte ülkesini sevmek budur. İşte Türkiyeli olmak budur. İşte Milli olmak budur. İşte adam olmak budur. Bu duruş tüm aydınlarca ve yurttaşlarca benimsenmelidir.

Erdoğan’a karşı olabilirsiniz. Erdoğan’ı sevmeye bilirsiniz. Erdoğanın yönetimini benimsemeyebilirsiniz. Bunlar, ülke düşmanları ile işbirliği yaparak ihanet etmemizi gerektirmez. Allah yanlışa itmesin. Doğru şeyler yapmamıza yardım etsin. Başka ülke yok. Hepimiz aynı geminin içindeyiz.

Bu kötü günleri geride bırkacağız. Ülkemiz tam bağımsız bir ülke olacaktır. Bundan hiç bir kuşkum yoktur. Hiçbir dış güç bize talimat veremeyecektir.

Yaşasın bağımsız Türkiye.

Kahrolsun emperyalizm.

Kahrolsun emperyalizme hizmet eden yerli uşaklar.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları