İdris Ortakaya

Geçmiş olsun Avrupa

İdris Ortakaya

Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin başlatmış olduğu Afrin Zeytindalı harekatının durdurulması kararı almış olmasından dolayı ne kadar üzgün olduğumu bilemezsiniz.!

Evet, bu karar eski Türkiye için çok önemli bir karar olabilirdi. Ancak yeni Türkiye'de bu kararlar yok hükmündedir. Siz kim oluyorsunuz be alçaklar. Terör örgütlerine hamilik edeceksiniz, onları koruyup kollayacaksınız, silah ve mühimmat vererek bizim üstümüze salacaksınız. Ülkeleriniz de bu grupların eylemlerine izin vererek vatandaşlarımıza saldırmalarına göz yumacaksınız, hem de bize talimat vermeye kalkacaksınız. Sizi ve sizin kararlarınızı kim takar. Bize ne ağa babanız ABD ne lideriniz İngiltere ve ne de siz talimat veremezsiniz. Hiç bir yaptırım gücü olmayan ve beş sömürücü Devletin istemleri dışına çıkamayan Birleşmiş Milletler Teşkilatınızın kararları da bizi bağlamaz. 1991 yılında işlevi sona eren ABD'nin emrinde görev yapmaya çalışan NATO da bize talimat veremez. Yani topunuzun alacağı hiç bir kararınız bizi bağlamaz. Biz sizin izninize tabi değiliz. Bunu, akıl tutulması içinde olan beyninize sokun.

Türkiye'nin lideri Erdoğan, beyanatında " Ey Avrupa Birliği hiç heveslenmeyin. Alacağınız kararlar bizim bir kulağımızdan girer diğer kulağımızdan çıkar. Biz işimizi bitirmeden Afrin'den çıkmayız." Diyerek tavrını koymuştur. Topunuz gelin. Zaten geliyorsunuz. Türkiye Lideri çok kararlıdır. Terörün kökü kazınacaktır. Tek terörist kalana kadar mücadele devam edecektir. Afrin'den sonra Münbiç temizlenecek. Kandil yıkılacaktır. Hiç kimse endişe etmesin. Terörün kökü kurutulacaktır. Teröristlerin kaçacağı, sığınacağı tek merkez Avrupa ülkeleridir. Avrupalılar bu örgütü sahiplenmektedirler. Aman aman sahiplendikleri hayırlı olsun Avrupalılara.

Cumhurbaşkanımız Teröristleri silahlandırmayın bu silahlar bir gün gelir sizi vurur demişti. Akıl tutulması içinde olan ve teröristlerden medet umarak, Türkiye'yi dize getiririz mantığı ile harekat edenler çok büyük bir yanılgı içindedirler. Çok pişman olacaklar ancak iş işten geçecek. Şimdiden teröristler Avrupa'da terör estirmeye başladılar. Daha neler yapacaklar. Bekleyin görün pişman olacaksınız. Size hayırlı uğurlu olsun geri gelmemek üzere size hediye ettik. Muhabbetiniz bol olsun.

ABD, Avrupa Birliği, İngiltere, İsrail ve bunların emrinde olan Birleşmiş Milletler Teşkilatı, NATO, FETÖ, PKK, PYD, DEAŞ ve diğerleri ne yaparsanız yapın Türk Milletini yenemeyeceksiniz. Türkler, profesyonel bir Ordu kurdular. Türkler, savaş araçlarının büyük bir bölümünü kendileri ürettiler. Türkler, İmanlı, inançlı bir Ordu'ya sahiptirler. Yani tekniği, teknolojiyi ve inancı bir bütün halinde Vatan sevgisi ile bütünlediler. Türk halkının yedisinden yetmişine, Kadınından erkeğine canını ve malını Vatanı için feda edebilecek bir milli şahlanış zirve yapmıştır.

Aptallık etmeyin. Boşu boşuna uğraşmayın vazgeçin hayal sevdanızdan, sizin yedi ceddiniz gelse başedemezsiniz. Düşmanlığımızdan çok büyük darbeler alırsınız. Dost olmayı denemeniz geleceğiniz için bir umut olabilir. Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları