İdris Ortakaya

FETÖ'nün ele başları gizleniyor

İdris Ortakaya

FETÖ, terör örgütü ile mücadele de bir gevşeme ve bir yavaşlama olduğunu gözlemlemekteyiz. Hainleri mağdur, Devletimizi haksız göstermeye çalışan gürüh amacına ulaştımı diye düşünmemek elde değil. Basın ve medyaları ile bir mücadele yürütmektedirler. Kendilerini haklı gösterme çabası içindeler.

 

Akşam Gazetesi Ankara temsilcisi sayın Emin Pazarcı'nın sosyal medyada paylaştığı bir yazıyı aynen aktarıyorum. "  İçişleri Bakanlığı açlık grevcileri Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın DHKP-C bağlantılarını ortaya koyuyor. Cumhuriyet gazetesi, hemen tepki gösterip, internet sitesinde " skandal" başlığını atıyor. Mahkeme Büyükada da Türkiye'ye yönelik " Kaos planları " yapan isimleri tutukluyor. Cumhuriyet, onlara da " Hak savunucuları" başlığı atarak sahip çıkıyor. Bakıyorsunuz, Kandil'deki terör baronlarının bütün açıklamaları, Cumhuriyet'in sayfalarında. Terör bir insanlık suçudur. Teröristler de bu suçu işlemek için yetiştirilen canavarlardır. Teröre destek vererek gazetecilik yapılmaz. İnsanlığa karşı işlenen bir suça ortak olunur!"

 

Olağan üstü hal ilan edilmiş olmasına rağmen terörü savunanlar ülkemize düşmanlık eden Almanya'nın emir ve komutasında görev yapmaktadır. Genel yayın yönetmeni Can Dündar bir Alman işbirlikçisidir. Bu ihaneti yapan basın ve yayın organlarının faaliyetine izin veren anlayışı kınıyorum. Terörü öven, teröre destek veren teröristtir. Bu desteği verenlerin mevki ve makamına bakılmaksızın gereği yapılmalıdır. Gereğini yapmayanlar gevşeklik yapmaktadırlar. Terörle mücadeleyi sulandırmaktadırlar. Her gün şehit verdiğimiz ülkemizde görev gereğince yapmayanlar şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor olduklarını unutmasınlar.

 

Gelelim FETÖ'nün iri başlarının korunmasına. Lütfen dikkat buyurun. Ülkemizin her ilinde FETÖ'nün iri başları hem gizleniyor hem de korunuyorlar. Devletin etkili ve yetkilileri neden gereğini yapmazlar anlamış değilim. Belki Devlet aklı farklı bir bekleyiş içinde olabilir. Zaman ve zemin oluşması beklene bilir diye düşünüyorum. İnşallah öyledir.

 

Evet değerli okurlarım bu alçak FETÖ terör örgütünün tüm elamanları birer tiyatro oyuncularıdır. Yargılandıkları tüm mahkemelerde aynı ifadeleri vererek adeta mahkeme heyeti ile dalga geçmektedirler. Bulundukları her alanda aynı oyunları sahneye koymaktadırlar. ABD, Avrupalı Haçlı Şeytanlar, Bunlara destek veren basın ve yayın organlarının desteği ile işi sulandırarak önemsiz bir mesele haline getirmeye çalışmaktadırlar. Katiller " kahraman" yazan tişörtler giyerek gösteri yapmaktadırlar. 249 günahsız insanımızın katilleri kendilerini kahraman ilan etmektedirler. Hapishanelerde bulunan katil FETÖ'cular bir birleri ile haberleşerek mahkemede nasıl davranacaklarını kararlaştırıyorlar. Bu alçaklara haberleşme iznini kimler vermektedirler. Bunlar neden tespit edilemiyor. Yeni Adalet Bakanından bu konuyu takip etmesini beklemekteyiz.

 

Cumhurbaşkanımıza olan inancımızı muhafaza etmekteyiz. Ancak Devletin diğer etkili ve yetkili kişilerine olan inancımız giderek zayıflamaktadır. Cumhurbaşkanı "ben yalnızım derken" bu zaafiyeti kast ediyordu. Bende sayın Cumhurbaşkanıma diyorum ki siz yalnız değilsiniz. Sizin yanınızda milyonlarca 15 Temmuz kahramanları var. Sizden ricamız Devlet'te tuzluk gibi oturan, art niyetli, beceriksiz, kişisel çıkarlarını ön planda tutan, FETÖ'cu ve diğer örgütlerle ilişki içinde olan görevlilerden Devletimizi bir an önce temizleyiniz. Görevini gereği gibi yapacak kişilerin görevlendirilmesini sağlayınız. Bu ülke için canını veren 249 şehit ve binlerce gazimizin vebali bu işi ihmal eden, sav saklayan, gevşeten, yavaşlatan ve sulandırmaya çalışan zevatın boynuna olsun.

 

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları