İdris Ortakaya

Felaket devam ediyor

İdris Ortakaya

Geçen yazımda Kılıçdaroğlu için " Gayri Milli Bir Felaket" demiştim. Ne kadar haklı olduğumu yılın ilk gurup toplantısında yaptığı konuşma ile teyit etti.

2017 yılının ilk saatlerinde istanbul da meydana gelen alçak terör saldırısının ardından tüm Dünya ülkeleri bu alçak saddırıyı şiddetle ve nefretle kınadılar. Türk Devleti nin yanında olduklarını beyan ettiler. Bu kınama mesajlarını gönderen ülkelerin tümünün samimi ve içten temennileri olup olmadığını bilmemekteyiz. İçlerinde samimi olanları da var. Samimiyetsiz olanları da vardır. Biz Dünyada terörizme destek veren ve bu alçak teröristleri başımıza bela edenlerin kimler olduklarını çok iyi bilmekteyiz. Bu alçaklar tüm güçleri ile ülkemize zarar vermeye çalışmaktadırlar. Tüm terör örgütlerini üstümüze salmış, en hassas yönlerimizi kaşımaya çalışmaktadırlar. Bizi önce Kürt, Türk diye, sonrasında Alevi Sünni diye, şimdide dinli dinsiz diye bir birimize düşürmeye çalışmaktadırlar. Sosyal medyada binlerce sahte hesap açtıran bu alçaklar, durmadan algı operasyonları yaprak ülkeyi kaos ve çatışma ortamına sokmaya çalışmaktadırlar. FETÖ cu ajanlarca yönetilen bu sahte hesaplar gezi olayları 17 - 25 Aralık darbe girişiminde yapılan kara propogandalarının aynısıdır.

Kılıçdaroğlu’nun  gurup toplantısında ki ilginç konuşması kelimenin tam anlamı ile bir kara propogandadır. Tüm Dünya Devletleri göstermelik bile olasa bu acı günümüzü pylaşıp bizlerle birlikte oldukları mesajını vermişlerdir. Türkiye Devletinin yanında olduklarını belirtmişlerdir. Gelelim Kılıçdaroğluna; Kılıçdaroğlu FETÖ terör örgütüne olan borçlarını ödeme peşindedir. "Devleti yönetemiyorlar"dan Başlayarak "İstifa etmelidirler" Diyerek, Hükümetin DEAŞ örgütüne yardım ve yataklık yaptığını söyleyecek kadar ileri gitmiştir. FETÖ cu gazetecileri sahiplenerek, " Üzülmeyin siz kapalı ceza evindesiniz, bizde açık ceza evindeyiz" Diyerek, ihanetçi Can Dündar kardeşi ile aynı söylemlerde bulunarak ihanetçiye desteğini esirgememiştir." Hükümetin doğrusuna doğru, yanlışına  yanlış " Dediğini savunan Kılıçdaroğlu, hükümetin kurulduğu günden bu güne kadar hiç bir gün , Hükümet şu işi doğru yapmış dediğini duymadım. Sizler duydunuzmu? Hükümetin doğrusuna da yanlış, yanlışına da yanlış demiştir. Doğrusuna doğru dedik, diyerek insanların gözlerinin içine baka baka yalan söylemektedir.Türkiyenin ana muhalefet partisinin lideri ülkesi aleyhine ihanet kokan böyle bir konuşma yapamaz. Ancak Kemal Kılçdaroğlu hariç. Çünkü o konuşurken kadrosu da onun bu konuşmasını dinliyor. Haydi diyelim ki Kılıçdaroğlu FETÖ ya olan borcunu ödüyor. Peki Deniz Baykal ve diğerlerine ne demeli. Akıl tutulması içinde bir güruh.

Bu adamla ilgili yazı yazmama düşüncesine kapılıyorum sonrada söylemlerini duyunca dayanamıyorum. Yeniden kaleme sarılıyorum. Ülkemiz bir çok cephe de savaşmaktadır. Savaş halindeyiz. Bu koşullarda herkes konuşmalarına dikkat etmek zorundadır. Ülke aleyhinde yapılan her konuşma, her mesaj ihanet suçu kapsamındadır. DEAŞ denen örgüte karşı Silahlı Kuvvetlerimizin verdiği kahramanca mücadeleye gölge düşürmektedirler. ABD nin yeni Başkanı DEAŞ ı Obama kurdu. derken, Can Dündar itiraz ediyor. Hayır diyor Erdoğan kurdu. CHP yi ele geçirmiş bu gayri milli güruh un felaketi devam etmektedir. İnşallah kısa bir süre sonra bu felaketten kurtulacağız. Bunlar yaptıklarının bedelini mutlaka ödeyecekler. Allah ülkemizi bu işbirlikçilerin şerrinden korusun. Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları