İdris Ortakaya

En Büyük Provokatör Kılıçdaroğlu'dur

İdris Ortakaya

PKK’lıları ve diğer teröristleri hapishanelerde ziyaret ettiğini, şehit yakınlarının gözlerinin içine baka baka söyleyen, utanmadan bunu TV kanallarında açıklayan Kılıçdaroğlu’nun bu davranışı ilginç değil midir? Hem çok matah bir şey yapmış gibi bu sözleri söyleyeceksin hem de Şehit cenazelerine çelenk göndereceksin. Senin namazla niyazla ne işin var. Namaz kılan birisi değilsin ki! Bunu bizde biliyoruz Allahta biliyor. Tüm Türkiye de bilmektedir. Sanki çok dindar birisiymiş gibi, beş vakit namazını geçirmeyen, cenaze namazlarına gitmezse, cenazeler senden küsermiş gibi bir tavır içindesin.

Nedir bu cenaze namazı tutkun?  Neyin peşindesin? Cenaze törenlerinde seni gören herkes, sana nefretle bakmaktadır. Edirnedeki şehidin eşi senin yanında rahatsız oldu. Seninle yan yana durmak istemediğini yanındaki Emniyet Müdürünün kulağına fısıldadı ve emniyet müdürü şehidin eşiyle yer değiştirdi. Sen de bu değişimi gördün ama hiç yüzün kızarmadı. Tüm Türkiye bu manzarayı televizyonlarda izledi. Herkes senin adına utandı ama sen utanmadın. CHP’lileri de rezil ettin. Olmaz olsun senin gibi genel başkan. Çek elini insanların yakasından.

Seni bilmeyen kalmadı. Ne istiyorsun şehitlerimizin cenazelerinden. Rahat bırak insanları. Acılarını yaşarken onları rahatsız etme. Şehit cenazelerinde olay çıkarmaktan vazgeç. İnsanları tahrik etmenin, toplumda kargaşa yaratmanın adı anarşizimdir. Bu anarşist davranışlarınızın mutlaka bir sebebi vardır. Ağababalarınızdan yeni bir talimat gelmiştir. Ama beyhude olacak çabanız, hiç bir şey yapamayacaksın. Seni Devlet de çok iyi tanıyor. Millet de çok iyi tanıyor. Sana bu fırsatı kimse vermez.

FETO terör örgütü büyük darbeler yedi. İnlerine girildi. PKK aynı şekilde bitme noktasına geldi. Almanya Türkiye gibi önemli bir müttefikini kaybetti. Rusyanın restine, restle cevap verildi. Amerika, İngiltere istediklerini Türkiyeye yaptıramıyorlar. Türkiye yönetimini devirmek için her türlü pisliklerini çekinmeden yapmaktadırlar. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyor. Bu adam CHP’nin başına ala vere dala vere yaparak gelmiştir. Yani getirilmiştir. Diyet borcu vardır. Feto’nun yasal temsilcisi olduğunu söylemeyen kalmadı. Diyet borcunu ödemek zorundadır. Gezi ile başlattıkları halk ihtilali provası başarısız olmuştur. Halk iradesine hiç bir şekilde saygısı olmayan bu zat, kandan, kinden bahsederek, halkın iradesini kabul etmeyeceklerini söylerken,  “kan akıtmadan, bu sistemi getiremezsiniz" diyerek kin ve nefret söylemleri ile toplumu germektedir. Kitle partisi olan CHP’yi marjinal bir parti haline getirme gayreti içindedir.

CHP ile alakaları olmayan, CHP’yi bir araç olarak kullanmak isteyen terör örgütlerinin tüm militanları CHP’de at koşturmaktadırlar. Seçim, halk çoğunluğu bunların umrunda değildir. Bunlar zaten seçimle, halk iradesiyle hiç bir koşulda iktidar olamayacaklarını çok iyi bilmektedirler. Seçimde baraj altında kalma gibi bir riskleri de vardır. Bu anlamda darbe ile işbaşına gelme gayretleri içindedirler. On defa da mağlup olsalar yine de deneyecek ve kargaşa yaratacaklardır.

Büyük bir mağlubiyete uğrayan Haçlı Şeytanlar ve yerli işbirlikçileri devamlı yarayı kaşıyacaklardır. Halkımız bu konuda uyanık  davranmak zorundadır. Bu şer güçler, pravokasyonlarını camilere yönetmiş durumdadırlar. Bunlardan her türlü oyun beklenir.

Devlet yetkilileri bu ihanetçilere taviz vermemeli, gereken ne ise o yapılmalıdır. Bu provakatör Kılıçtaroğlu bir terör örgütü lideri gibi davranarak marjinal yapıyı güçlendirmeye çalışacaktır, çalışmaktadır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ama sonuçta su dökülmüş kediye dönecektir. Eski Türkiye yok artık. Bütün vesayetleriniz sona erdi. Tüm kaleleriniz zaptedildi. Uğraşılarınız boşu boşunadır.

Şehit kanları ile sulanan bu vatan topraklarına göz dikenlerin gözleri kör edilecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Haçlı Şeytanlar ve onların yerli işbirlikçisi hainler def olup gidecekler, bir daha gelmemek üzere. Bu ülke Allahın izniyle ilelebet yaşayacaktır.

Allah ülkemizi bu alçak Şeytanların şerrinden korusun.

Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları