İdris Ortakaya

Dünya Barış Günü

İdris Ortakaya

Ne kadar aptalca bir cümle. Her gün yüzlerce insanı katledeceksin yada katledilmelerine göz yumacaksın sonrada kalkıp "Dünya barış günü" diyeceksin. Sen mi aptalsın yoksa Dünya insanları mı aptaldır?

Dünyada varlıklarını devam ettiren terör devletleri var olduğu sürece savaş hep olacaktır. Hiç bir güç barıştan söz edemez. Amerika terör devletlerinin en büyüğüdür. İsrail en az Amerika kadar terörist bir devlettir. İngiltere arka planda bunların akıl hocaları organizatörleridir. Çıkar ilişkileri devam ettiği sürece Rusya, Çin, Sudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri de bunlardan geri kalmazlar.

Dünya barış gününde Yemen de Müslüman kanı akıtan ve yüzlerce kadın, çocuk günahsız sivil halkı katleden Birleşik Arap Emirlikleri var olduğu sürece barıştan söz edilemez. Rus uçakları Esad la birlikte Suriye de zavallı sivil halka kan kusturuyorlar. Bu durumda barıştan söz edilemez. İsrail her gün Filistin halkını katlediyor. Bunlar var olduğu sürece barıştan söz edilemez. ABD bizim zayıf bir anımızı kolluyor. Her fırsatta ülkemizi işgal etmek için zemin arayışı içindedir. Bu zihniyet var olduğu sürece barıştan söz edilemez. Çin Doğu Türkistan da her gün katliam yapmaktadır. Bu zihniyet var oldukları sürece o güzel sözcükten söz edilemez.

Barış olabilmesi için güçlü olunmalıdır. Güçlü olamadığımız zaman barıştan söz edemeyiz. Şükürler olsun bu gün ülkemiz Dünyanın sayılı ülkeleri arasındadır. Askeri güç anlamında. Savunma sanayisinde çok önemli mesafeler kat etmiş durumdayız. Liderlik konusunda yüz yılın en büyük liderine sahibiz. Dik duran. Güvenliğimiz için taviz vermeden gereğini yapan ve hiç bir güce ey vallah etmeyen kefenini giymiş yiğit bir liderimizin oluşu ülkemiz için büyük bir şanstır.

Şu anda etrafımız bu ak babalar tarafından çevrilmiş. Allahın izniyle onların istedikleri olmayacak. Bizim istediğimiz olacak. Dim dik ayakta duracağız. İçimizdeki hainlere rağmen. Biz ülke olarak güçlü olabilirsek tüm mazlum ülkelerin de umudu olacağız. Barış o zaman olacak. Şimdi barıştan söz etmek doğru değildir. Önce savaşacağız, sonra da barış için masaya oturacağız. Şimdiye kadar devam eden savaşların tümünü kazandık. Bundan sonrakilerini de kazanıp masaya oturacağız.

ABD uşakları tarafından Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde ki hendek savaşlarını kazandık. ABD'nin uşağı FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz işgal girişim savaşını kazandık. Fırat kalkanı, Zeytin dalı savaşlarını kazandık. Şimdi sınırlarımızda planlanan 30 km derinliğinde Suriye sınırlarına girerek güvenlik koridoru oluşturulacaktır.

Bu işlemler tamamlandıktan sonra çok güzel ve kutsal sözcük olan " BARIŞ" sözcüğünü kullanacağız. Allah bu güzel sözcüğü bizlere kullanmayı nasip etsin inşallah.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları