İdris Ortakaya

Devrimci çeteler emperyalistlere uşak olmaya karar verdiler

İdris Ortakaya

Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve arkadaşlarını saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Bağımsız Türkiye mantığı ile canlarını ortaya koyan bu Devrim şehitleri, tüm yaşamları boyunca Emperyalizme karşı mücadele etmişlerdir. Bu iki lider, bu gün Devrimciyim diye geçinen ve Emperyalistlerle iş birliği yaparak, Türkiye’nin bağımsızlığına darbe vurmaya çalışan bu alçak çeteleri görmüş olsalardı, kahırlarından bir daha ölürlerdi.

Uluslararası terör örgütü PKK, Amerikanın taşeronudur. Ayrıca Rusya’dan da önemli ölçüde destek almaktadır. Bölgemizde Amerika ve İsrailin denetiminde kurulmak istenen uydu Kürt yapılanması için, Türkiye’nin önünü kesmeye çalışan bu şer odakları, Türk silahlı kuvvetlerinden çok önemli darbeler almışlardır. Bölgemizde yaşayan Kürt halkı bu taşeronlara destek olmamışlardır. Bölge halkını korku tüneline sokan PKK militanları, halka zulüm ederek varlıklarını sürdürmektedirler.

Diyarbakır’da bir yaşlı amcanın askerlere sarılıp, ağlayarak, "Allah sizden razı olsun. İyi ki geldiniz. 14- 15 yaşındaki bebeler bizi tokatlıyorlardı" söylemleri bir sevincin ifadesidir.

Devlet varlığını ortaya koyduktan sonra halk büyük bir rahatlama yaşamıştır.

PKK’nın yasal temsilcileri, halkı silahlandırarak devlete karşı savaşmalarını istemiştir. Bölge halkı bu ihanetçilerin çağrısına ilgi göstermemiştir. Halkın bu yaklaşımı ve Devletin de kamu güvenliğini sağlaması hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Tüm bu yenilgiler karşısında şaşkına düşen hem Amerika hem de PKK’nın ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozulmuştur.

Sonuç şudur; başta Amerika olmak üzere Rusya ve maşaları yenilmişlerdir.

Ülkemiz yöneticilerinin dik duruşu, Türkiye halkının desteği ve Allahın yardımı, bu şer odaklarının kitlesel teröre başlama kararı almalarına sebep olmuştur.

Amerika ve Rusyaya taşeronluk yapan PKK, Türk solu diye geçinen çakma Devrimcilerle ortak eğlem kararı alınmıştır. 1980 öncesi emperyalizme karşı mücadele eden Devrimcilerin bugünkü çakmaları emperyalizme uşaklık etmeye karar vermişlerdir. Bu alçakların isimlerinin başına Devrimci kelimesi yakışmamaktadır. Bu kelimenin yerine çete kelimesi daha yakışır diye düşünüyorum. PKK ve tüm sol terör örgütleri halka ihanet içerisindedirler… Allah onların tümünün belasını verir, inşallah.

Bunların peşinden giden zavallılara da Allah akıl ve fikir ihsan etsin. Halen bu terör örgütlerinin tek bir merkezden yönetildiğini bilmeyen bir çok zavallılar mevcuttur.

Değerli okurlarım, ülkemiz yol ayrımındadır. Sağcı, solcu, Türk, Kürt yok. Bir Vatanseverlik var. Bir de Vatana ihanet vardır. Bu işin ortası yoktur. Tarafsızı da olamaz. Ya vatanından yana olacaksın, ya da vatan haini. Her kes safını belirlemek zorundadır.

Bizi Suriye gibi etmeye çalışan alçaklara karşı seksen milyon olarak dim dik ayakta durup, ülkemize sahiplenmek zorundayız. Teröre lanet edeceğiz. Teröristlere düşman olacağız. El ele, gönül gönüle birbirimizi sahiplenip, sevinçlerimizi birlikte paylaşacağız. Tedirgin olmayacağız. Bu insanlıktan nasibini almamışlardan korkmayacağız. Çocuklarımız için, torunlarımız için, ülkemizin geleceği için, bizler ne kadar dik durabilir isek bu alçaklar bizlerden o kadar korkacaklardır. Biz korkak davranırsak eğer, onların istediği olmuş olur. Allah bu şer güçlerine fırsat vermesin. Ülkemizi korusun.

Ankara’da yapılan bu alçak, namussuz, şerefsiz terör eylemini şiddetle kınıyorum.

Teröre destek olan, günahsız insanların ölümüne sevinen alçak ve namusuz hainleri de yüce Allah’a havale ediyorum.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Saygılarımla….

Yazarın Diğer Yazıları