İdris Ortakaya

Deniz Gezmiş sağ olsaydı Erdoğan'ın yanında yer alırdı

İdris Ortakaya

Yıllardır yazıyorum. Televizyon programların da dilimin döndüğünce açıklamaya çalışıyorum. Her kes anlıyor. Ancak Amerikan hayranları televizyon kanallarında halkımızı bilerek ve isteyerek yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanımız olayı çok net ve çok doğru algılamaktadır. Ancak sabırlı davranarak önemli açıklamalardan kaçınıyor. Diplomatik dili ile konuşmayı tercih ediyor. Zaman zaman vitesten atarak halkın anlayacağı dil le konuşsa da yine de temkinli davranıyor. Doğrusunu yapıyor. Ama gerektiğinde her şeyi söylemekten geri durmayacağı inancındayım. Alçağa alçak demek içinden geçiyor. Ama her zaman alçaklara alçak denilmiyor. Cumhurbaşkanımızın adına suç da olsa ben alçaklara alçak demeye devam edeceğim.

ABD Ankara Büyük Elçisi denen ülkemiz düşmanı BASS'ın gider ayak yaptığı tehditkâr açıklamasında çizmeyi aştığını ispatlamıştır. Terörün yavaşladığını kendi gayreti olarak değerlendiren bu alçak adam, terörle iç içe yaşamaktadır. FETÖ, PKK, DEAŞ gibi terör örgütleri tabi şımarır. Bass def olup gittikten sonra İstanbul da bir hücre evine yapılan baskında yakalanan terörist İstanbul'u kana bulayacaktı. Son anda, polisimizin gayreti sonucunda yakalanan bu katliamcı katil yeni bir Reina katliamını gerçekleştirmek üzereydi.

Değerli okurlarım ülkemiz yönetimine daha doğrusu ERDOĞANA karşı başlatılan Gezi olaylarının arkasında ABD vardır. 6-7 ekim "baş kaldırı" harekatının arkasında ABD vardır. Doğu ve Güneydoğu da başlatılan hendek kazıları, özgürlük ilanlarının arkasında ABD vardır. ERDOĞAN a karşı düzenlenen suikast olaylarının arkasında ABD vardır. 15 Temmuz işgal girişiminin arkasın da ABD vardır. Bu eylemlerinin hiç birisinden sonuç alamadılar. Bu yapmış oldukları kahpeliklerin tamamını gizlice yaptılar. Bir yandan bize çok iyi bir müttefik olarak görünmeye çalıştılar, diğer yandan aleyhimize gizli gizli oyunlar kurmaya başladılar. Planları tutmayınca kudurdular. Bu kez savaşı açıkça planladılar. PKK'nın PYD sine binlerce Tır dolusu silah göndererek, bölgede PKK'yı kendilerinin kara gücü olduğunu ilan ettiler. Neye karşı? Uydurmasyon DEAŞ a karşı kara gücü kurma yalanı ile başta bizi sonra Dünyayı kandırmaya çalıştılar. İşin doğrusuna bakılırsa direk bize karşı oluşturulan bir kara gücüdür. Bu tabloyu okuyamayanlar gaflet ve delalet içindedirler.

FETÖ, DEAŞ ve PKK terör örgütlerinin tamamı aynı merkezden yönetilmiş oldukları gerçeğini görmemek için kör olmak lazım. Bu kadar açık ve net bir organizasyona rağmen, halen ABD'yi dost ve müttefik olarak görmeye çalışmak gafleti içinde olanlara ihanet içindesiniz diyorum. İDLİB operasyonumuzun heman ardından bölgede bulunan DEAŞ militanları PYD saflarında yer almaya başladılar. ABD bize vize uygulaması başlattı. Restine rest dememizi beklemiyorlardı. Dünya lideri ERDOĞAN vitesten attı. Söylenmesi gereken her şeyi aslanlar gibi söyledi. Biz de oh diyerek rahatladık. Allah gücüne güç katsın. Çok ciddi bir tehdit altındayız. Ortadoğu yeniden dizay edilmektedir. Siyonizm'in bu önemli projesinin önünde tek engel İran ve Türkiye'dir. Ne yapıp yapacak bu engelleri aşmak için. Bu emellerinden hiç bir şekilde vazgeçmeyeceklerdir. Biz bu ülkenin fertleri olarak çok dikkatli davranmak zorundayız. Ya bağımsız olacağız. Yâda esareti kabulleneceğiz. Kendilerini Deniz Gezmiş'in ve Atatürk'ün arkasına gizleyen sözde Devrimci ve sözde Atatürk'çülere sesleniyorum. ERDOĞAN emperyalizme karcı canı pahasına savaşmaktadır. Rahmetli Deniz Gezmiş sağ olsaydı Erdoğan'ın yanında yer alır, karşısında olanların yüzüne tükürürdü. Atatürk sağ olsaydı eminim ki o da Erdoğan'ın yanında olur karşısında olanların yüzlerine tükürürdü. Çünkü bağımsızlık benim karakterimdir diyen Atatürk ile 22 yaşında kendisini Türk halkına feda eden devrim şehidi Deniz Gezmiş'in son sözler "Kahrolsun ABD emperyalizmi, yaşasın tam bağımsız Türkiye" sözleri devrimciyim diye geçinen bu samimiyetsizlere bir şey anlatıyormu? Bilemem. Ancak ben samimi Devrimci ve Yurtseverlere sesleniyorum. Erdoğan bu gün var yarın yok. Ancak bu ülke ilel ebet var olacaktır. Bu ülke bizim ülkemiz. Çocuklarımız burada yaşayacak. Torunlarımıza iyi bir miras bırakmak zorundayız. Emperyalistlerle antiemperyalistler bir savaş içindedirler. Saflarımızı belirtmeliyiz. Devletimizin yanında ve alçak emperyalislerin karşısında olmalıyız. Gün birlik ve beraberlik gündür.

Televizyon kanallarında yorum yapan gazeteci ve Akademisyenlerin yorumlarını şaşkınlıkla izlemekteyim. ABD'nin FETÖ, PKK ve PYD'yi destekleyerek yanlış yapmış olduklarını kabul ediyorlar, ancak Erdoğan'ın bu vize uygulamasına göstermiş olduğu ser tepkisini doğru bulmamaktadırlar. Daha diplomatik bir diğer konuşmasını istemektedirler. Amerika'nın 50 yıllık dost ve müttefikimiz olduğunu savunarak, Amerika'ya ihtiyacımız olduğunu ve güçlü bir Devletle birlikte olmak zorunda olduğumuzu savunan bu akıl tutulması içinde olan yorumcular, adeta ABD ye uşaklık etmekte olduklarını üzüntü ile görmekteyiz. Bu şarlatanları kınıyorum TV kanalları ile birlikte. Halkımızı yanlış yönlendirmelerine izin verilmemeli diye düşünüyorum. Şu anda ülkemiz savaş halindedir. Her gün şehitler vermekteyiz. Olağan üstü hal uygulaması mutlaka gerçekleştirilmelidir. Bu Amerikan uşakları ve onları konuşturan Tv kanallarına uyarı yapılmalıdır.

Dünya da tüm ülkeler biri birlerine muhtaçtırlar. Her ülke ile iyi ilişkiler kurmak, iyi geçinmek ayrı bir olaydır, bize düşmanlık eden bir ülkeye karşı da dostça davranmak enayiliğini gösteremeyiz. Dosta dost, Düşmana da düşman gibi davranmalıyız. Hiç kime endişe etmesin Allahın izniyle tüm düşmanlarımıza gerekli karşılığı verebilecek durumdayız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Saygılarımla.  

Yazarın Diğer Yazıları