İdris Ortakaya

Bükemediğin bileği öpeceksin

İdris Ortakaya

Seksen yıl boyunca bileklerini öptürenler, zannettilerki devamı gelecek. Yanıldılar. Tüm kaleleri zapt edildi. Elimizin tersiyle ittik alçakları. Şok oldular. Neye uğradıklarına şaşırıp kaldılar. Bir türlü akıl erdiremediler. “Nasıl böyle bir şey olu” diye, halen derin derin düşünmektedirler.

Evet, değerli okurlarım; ülkemiz yönetimine hükmedemeyen Haçlı Şeytanlardan bahsediyorum. Şu anda ülkemizi biz yönetiyoruz. Hiç bir güçten talimat almadan. Kendi bildiğimiz doğrularla yürüyoruz. Bağımsız bir ülke olmanın tüm şartlarını tamamlamak üzereyiz. Ancak bizi rahat bırakmıyorlar. Atlarını itlerini nallamış peşimize düşmüşler. Ellerinden gelen her türlü alçaklıkları, namusuzlukları yapmaktan çekinmemektedirler.

Düşmanlarımızın tamamına kısaca "Haçlı Şeytanlar" adını koydum. Bu tanım zannediyorum tam anlamıyla onları tarif ediyor. Ülkeleri tek tek saymama gerek var mı? Son bir defa sıralayayım isterseniz… Ancak bundan sonra kısa adları ile onlara hitap edecek ve “Haçlı Şeytanlar” diyeceğim.

Kimler mi bunlar? Amerika, Rusya, İsrail, Fransa, İngiltere, Almanya ve diğerleri. Bunlar Haçlı Şeytanları oluşturmaktadırlar. Ülkemizdeki yerli işbirlikçileri vasıtası ile seksen yıl bizleri yöneten, tüm kaynaklarımızı sömüren bu alçaklar, bu gün bizden beklediklerini bulamamanın hırçınlığı içindedirler.

PKK, IŞID ve diğer terör örgütlerini üstümüze salarak bu alçak örgütlerin arkasında açık bir şekilde durdular. Daha önceleri bu tür alçaklıkları gizli yapanlar bu kez açıkça, gerek silahları ile gerekse askerleri ile desteklediler. Büyük hayaller peşinde koşan ve bizi mağlup edeceklerine inanan bu alçaklar, çok güçlü bir kayaya çarparak mağlup oldular. En büyük agaları olan Karayılan, ikide bir tehditler savurarak, iç savaş başlatacağını söylüyordu. Kürt halkı bunların gerçek yüzünü görünce hiç bir şekilde destek vermedi. Hayal kırıklığına uğrayan dağ agası bu kez “metropollerde eylem yaparız” tehdidinde bulunmaya başladı. Tüm güçleri ile bu eylemleri de yapmaya devam ettiler. İstihbarat birimlerimizin çok iyi bir şekilde çalışmaları sonucunda, yüz eylemin doksan dokuzuna engel olunmuştur.

Önceki gün İstanbul’da dün Midyat’ta gerçekleştirilen bu alçak ve namusuz terör saldırılarını şiddetle kınıyor, Şehitlerimize yüce Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu alçaklıkların bertaraf edilebilmesinin yolu “hep birlikte dik duruşumuzdan geçmektedir. Korkmuyoruz, endişe etmiyoruz. Tedirgin olmuyoruz. Dim dik ayaktayız. Hepimiz bu ülke için canımızı feda ederiz. Bu dik duruşumuzla bu işbirlikçilerin sonunu getiririz. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.

Değerli okurlarım, Ülkemizin lideri şu anda Dünya lideri olmaya adaydır. Neden acaba? Böyle bir liderliğe ihtiyacı olduğu için mi? Egosunu tatmin etmek için mi? Kompleks içinde olduğu için mi? Bunların hiç birisi değil. Adam olduğu içindir. Haksızlıklara karşı olduğu içindir. Adil bir şekilde dünyanın yönetilmesini istediği içindir. Zalimlere karşı olduğu içindir. Mazlumun yanında olduğu içindir. Yürekli olduğu içindir. Cesur olduğu içindir. Yiğit olduğu içindir." Zalimin zülmüne sessiz kalırsan ona ortak olursun" anlayışına inandığı içindir. Tüm bu alçaklıkları gördüğü için "Dünya Beşten Büyüktür" diyerek, dünya düzeninin yeniden adil bir şekilde dizayn edilmesini sesli bir şekilde haykırmış, tüm Haçlı Şeytanların düşmanı durumuna gelmiştir.

Yürü yiğidim.

Yüce Allah seninledir. Tasalanma, Allah büyüktür. Allah doğrudan yanadır.

ÜLKEMİZE HEPİMİZİN CANI FEDA OLSUN.

Yanında hem HAK var, hem de HALKIN var.

BÜKEMEDİKLERİ BİLEĞİ ÖPECEKLER.

Merak etme. Hiç bir güç bileğini bükemeyecek ve o bileği öpmek zorunda kalacaktır.

 Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları