İdris Ortakaya

Beşi birlikçilerin genel kurulu

İdris Ortakaya

Evet değerli okurlarım, Birleşmiş Milletler Teşkilatı Genel Kurulu'nu tamamladı. Genel kurula damgasını vuran Türkiye Cumhuriyeti Devlet başkanımız Sayın Erdoğan oldu.

Dünya beşten büyüktür diyerek, Dünyanın tüm mazlum ülkelerinin umudu haline gelen, yüz yılın en büyük devrimci lideri, Birleşmiş Milletler Teşkilatının yeniden dizayn edilmesi sinyalini verdi.

Afrika ülkelerinin liderlerinin de Erdoğan doğrultusunda konuşmalar yaparak Erdoğan'dan yana tavır almaları dikkat çekti. Hatta Genel sekreter de bu teşkilatın yeniden yapılanmasının gereğini dile getirdi. Beşi birlikçilerin tahtı sallanmaya başladı. Çok yakın bir zamanda bu teşkilatın anti demokratik yapısı masaya yatırılacak… Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Dünya liderimiz adil bir Dünya nizamının gelmesi için tüm gücü ile sahaya inmiştir.

Allah yardımcısı olsun.

Gelelim ABD'nin sirk soytarısı başkanına; bu alçak İran yönetimini tehdit ederek, bu yönetimin devrilmesi için her şey yapacağını resmen açıkladı.

İranlı yöneticiler yolsuzluk yaparak ceplerini dolduruyorlarmış.

"Be alçak adam… Sana ne? Sen Dünyanın ahlak zabıtası mısın?" Bırak onu İran halkı düşünsün.

Diğer taraftan Venezuela başkanı Maduro'yu darbe yaptırarak görevinden uzaklaştırmayı açık açık söylemesi de ahlaksızlığının bir başka örneğidir.

Emperyalizmin militanlığını yapmaya çalışan bu alçak başkan kendisini Dünyanın efendisi zannederek her istediğini yapmaya muktedir olduğunu hayal etmektedir.

Ne Rusya, ne Çin, ne Kuzey Kore, ne İran tüm ülkelere hükmetmeye çalışıyor.

Geçmişte gizli saklı yaptıklarını bu gün açık açık yapmaktan çekinmemektedir. Bu ahlaksız ve terörist yapı başta ülkemiz olmak üzere kendilerine karşı çıkan her ülkeye terör ihraç etmektedirler.

Beyinleri dumura uğramış, kendilerini devrimciyim diye nitelendiren Erdoğan düşmanı ABD uşağı gürüha diyorum ki; Erdoğan'ın Müslüman olmasından dolayı bir türlü devrimci olarak kabullenememiş olduğunuzu normal karşılayalım.

Peki Maduro Hırıstıyan bir devrimcidir.

Müslüman olmadığından dolayı size daha yakındır.

Ağa babanız ABD Maduro'yu devirmek için talimat verdi.

Peki siz neredesiniz?

Neden hiç sesiniz çıkmıyor?

Neden kılınız kıpırdamıyor?

Neden bir eylem yapıp bu alçaklığı kınamıyorsunuz?

Dünya devrimcilerini sahiplenin ki sizin kim olduğunuzu görelim.

Maduro bir devrimci lider olarak Erdoğan hayranıdır.

Erdoğan'da Dünyadaki tüm mazlum ülkelerin savunuculuğunu yaptığı gibi Maduro'nun da savunuculuğunu yapmaktadır.

Son nefesinde "Kahrolsun ABD emperyalizmi, yaşasın Tam bağımsız Türkiye" diyerek idam edilen devrim şehidi Deniz Gezmiş sizleri görseydi hepinizin yüzüne tükürürdü.

Erdoğan bağımsızlık okunu attı.

Ok yaydan çıktı.

Geri dönüşü mümkün olmayan bir yola girdik.

Ya tam bağımsızlık ya da ölüm.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izni olmadan hiçbir güç bölgemizde aleyhimize olabilecek her hangi bir tasarrufta bulunamaz.

Başta ABD'ye ve Avrupalı haçlı şeytanlara duyurulur.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları