İdris Ortakaya

Anayasayi milli irade onaylayacak

İdris Ortakaya

Emperyalizme karşı koyan tek ülkedir Türkiye. Dünyadaki tüm Emperyalist güçler ülkemize karşı savaş halindedirler. Tüm güçleri ile saldırmaktadırlar. Her türlü yöntemlerini uygulamaya koymaktadırlar.

Allahın yardımı ile bu alçakların tüm tuzakları bozuldu. Başta ülkemiz olmak üzere tüm Ortadoğuda planlanmış olan elli yıla yaydıkları projeleri Türkiye’nin karşı çıkması nedeni ile uygulayamıyorlar. Türkiye engelini aşmak için, akla hayale gelmeyen her türlü yöntemi kullandılar.Yerli işbirlikçiler oluşturdular. Cumhuriyet elden gidiyor diye, Cumhuriyeti koruma kurtarma mitingleri ile ülkeyi kargaşa ortamına sürüklemeye çalıştılar. Yemedi. Gezi olayları ile halk ihtilali yapmaya çalıştılar. Yemedi. PKK tarafından özerklik ilan ederek, hendek kazarak, savaş başlattılar. Yemedi. FETÖ terör örgütü vasıtası ile askeri ihtilal girişiminde bulundular. Yemedi. Kursaklarında kaldı. ..

 Hantal, miladını doldurmuş parlamenter sistemin yerine, pratik çözümler üreten başkanlık sistemine geçebilmek için hazırlanan Anayasa taslağını engellemek adına bir araya gelen CHP’lilerin işbirliği de bir netice vermedi. KASET GENEL BAŞKANI, milletvekillerine talimat veriyor… İl il, ev ev gezilecek, mevcut durum halka anlatılacak… SANKİ HALK BİLMİYOR, SANKİ HALK GÖRMÜYOR… Bir tek bunlar biliyorlar…

Ey gafiller! Emin olun halkımız her şeyi biliyor ve görüyor. Bilmeyen, görmeyen, kandırılan, uyutulan sizin algı operasyonu alanınız içinde kalan zavallılardır. Siz de her şeyin dğrusunu biliyorsunuz. Ancak göreviniz gereği işbirlikçi tavrınızı devam ettirmektesiniz. Ne yaparsanız yapın, BU ANAYASAYI MİLLİ İRADE ONAYLAYACAKTIR.

ABD seçim sonuçları alındığı günlerde Facebook’ta bir mesaj yayınlamış ve aynen şu ifadeleri kullanmıştım: "ABD dünyadaki tüm mazlum ülkeleri sömüren, işgal eden EMPERYALİST bir ülkedir. Zalim ve acımasızdır. BAŞKAN kim seçilirse seçilsin TÜRKİYE için bir yararı olacağını sakın ha düşünülmesin.”

Ne oldu! Seçim sonuçları alındı. Yeni Başkan Trump ilk demecinde Irak’tan çekilmenin üzüntüsünden bahsederek “Irak’tan çekilmemiş olsaydık, Irak’ın tüm petrolü bize akacaktı” sözlerini söylemeye başladı.  Ve, yeniden Irak’a girebileceklerini ima etti.

Bunun üzerine bugün yine facebook’ta bir mesaj yayınlayarak şunları söyledim:

"Kendisini Dünyanın efendisi olarak gören emperyalizmin beşiği ABD’nin yönetimine kim gelirse gelsin bizim için farketmez. Bu ülkenin tek bir amacı vardır. O da mazlum ülkeleri sömürmektir. Trump ilk açıklamasında Irak petrolünü biz kontrol edebilseydik IŞID olmazdı. Iraktan çekildiklerine hayıflandı. Yeniden kontrol altına alabileceklerini söyledi. Bunlara karşı tek vucut olarak devletimizin yanında olmamız onlara geri adım attırır. Kahrolsun emperyalizm. Yaşasın tam bağımsız Türkiye."

Bu örneklerden haraketle şunu çok açık bir şekilde anlamak zorundayız. ABD ve uyduları bizi rahat bırakmayacaklar. Saldırıları daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Zor günler bizi bekliyor. Bütün bu zorlukları aşmamızın tek bir çaresi var. O da birlik olarak Devletimizin yanında yer almamızdır. Şükürler olsun ki bu birlikteliğimiz mevcuttur. Şehitler vereceğiz. Üzüleceğiz. Belki ekonomik anlamda sıkıntı yaşayacağız. Ancak Allahın izniyle bağımsız Türkiyeyi de inşa etmiş olacağız.

Devletimizin bölgemizde bulunan ülkelerle yaptığı işbirliği anlaşmaları daha da geliştirilmelidir. Ülkemiz, ABD’ye ve uydusu olan Avrupa Birliği’ne karşı dik duruşunu devam ettirmek mecburiyetindedir. NATO ile ilgili ilişkiler mutlaka yeniden gözden geçirilmelidir. Hatta NATO’dan ayrılmalıyız. İncirlik üssü bir an önce tasviye edilmelidir. Bu yanar dönerlerden müttefik olmaz. Allah bizleri bu beladan korusun.

Dik duruşumuz ülkemize çok şeyler kazandıracak, bu böyle biline…

BİR OLURSAK, BERABER OLURSAK İNANIN HİÇBİR GÜÇ BİZİ MAĞLUP EDEMEYECEKTİR.

Öyle ki LİDERİMİZİN KARARLI ve TUTARLI DURUŞU ülkemize çok şey kazandırmıştır.

DÜNYADAKİ TÜM MAZLUMLARIN SESİ OLAN DEVLET BAŞKANIMIZ tüm haksızlık ve adaletsizliklerin giderilmesinin de öncüsü olacaktır.

BU ONURLU DURUŞUMUZ SAYESİNDE TÜRKİYE’NİN BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ÜLKESİ OLACAĞINDAN DA KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN…

Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları