İdris Ortakaya

ALÇAKLAR YENİLGİYE DOYAMIYORLAR…

İdris Ortakaya

İçimizdeki alçaklar maşalık görevlerini yapmaktan bıkmamaktadırlar. "Seni başkan yaptırmayacağız "diyenlerle", kan dökmeden bu sistemi getiremezsiniz" diyenler aynı merkezden kumanda edilmektedirler.
Cumhurbaşkanlığı seçimini lütfen bir hatırlamaya çalışalım. Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmak isteğini açıklamaya çalıştığı dönemde, Kılıçtaroğlu kesinlikle bu adaylığa sıcak bakmadı. Aday olamazsın diye karşı çıktı. Aday olmaması için elinden gelen her şeyi yaptı. Gücü yetmedi. Engel olamadı. Sonuçta sayın Erdoğan aday oldu. Vatandaşlarımızın 52'sinin desteği ile Cumhubaşkanı seçildi. Sayın Erdoğanın bu makama gelmesini hiç hazmedemeyen bu güruh Cumhurbaşkanımıza karşı her türlü saygızılığı yaptı. O makamın meşru olmadığını tartışmaya açarak "kaçak saray" teraneleri ile başlayan düşmanlıklarını Millet Meclisinde sürdürmeye devam ettiler, Cumhurbaşkanımız salona teşrif ettiklerinde CUMHURUN BAŞINI oturarak karşıladılar, sokak serserileri gibi naralar atarak tepkilerini gösterdiler. 
Avrupalı Haçlı Şeytanlara şikayet ederek Cumhurbaşkanlığı makamını küçük düşürmeye çalışan bu seçilmişler "Varlıklarını devam ettirdikleri bu ülkeye" bir düşman gibi davrandılar. 
İhanet içinde oldular bu alçaklar. 
Sonuçta tükürdüklerini yalamak zorunda kaldılar. 
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sonuçlarına gösterdikleri tepki, hatırlayınız iki yıl önce seyrettiğimiz filmin tekrarıdır. 
Burdan da bir sonuç alamayacakları ortadadır. 
İç savaş çıkarabilecek kadar gözü dönmüş bu azgın gürüh hiç bir ihanetten kaçınmamaktadırlar.
Emperyalist güçlere uşaklık eden bu grubun Avrupalı Haçlı Şeytanları da boş durmadılar. AGİT'leri ile Avrupa Parlamenter Koseyleri ile yapabilecekleri her şeyi yaptılar. AKPM'nin Türkiye'yi 2004'teki konuma döndüren, siyasi denetim sürecine alınması oylamasında maaşını ülkemizin bütçesinden alan PKK'nın iki alçak Milletvekili de ülkemiz aleyhine oy kullanmışlardır. 
Bu hainlerden hesap sorulmasını bekliyoruz. 
Tüm düşmanlarımızın restlerine restle cevap verildi.
Yapabilecekleri bir şey kalmayınca bu kez ağa babaları olan ABD devreye girmeye başladı. 50 bin kişilik bir PYD, PKK ordusu kurarak istediklerini elde etmeye çalıştılar. Bu alçak girişime taviz vermeyen Dünya Liderimiz güvenliğimizi tehdit eden tüm oluşumları imha etmek azim ve kararlığı ile ABD nin muhalefetine rağmen Sincar operasyonunu yaparak gereğini yerine getirmiştir. 
Liderimiz tüm Dünyaya bir mesaj vermiştir. "Aklınızı başınıza alın. Bize tehdit olabilecek her şeyi yok ederiz" Anlayan anlasın. 
Anlamayan denesin.
Yaşadığımız Dünyada her ülke biribirlerine muhtaçtır. 
Biz nasıl ki Avrupa ülkelerine, Rusya'ya , Çin'e ABD'ye muhtaçsak aynı ölçüde onlarda bize muhtaçtırlar. 
İlişkileri ya adam gibi devam ettirirler ya da defolup giderler. 
Bize zarar verdiklerinin iki katı kadar da kendileri zarara uğrarlar. 
Nereden incelmişse oradan kopsun.
Bizi yönetme isteklerinden vaz geçsinler. 
Bundan böyle ülkemizi biz yönetmeye karar verdik. 
Yeni Türkiyede eski sistem olmayacak.
Geçmiş olsun. 
Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları