İdris Ortakaya

ABD yönetimi tam bir rezalet…

İdris Ortakaya

Dünyaya yön veren bu ülke yöneticilerinin tam bir piyon olduklarını resmen doğrular bir tavır içerisindeler…  Bugün vermiş oldukları kararlarını yarın hiç utanmadan değiştirerek Dünyaya deklare ederken de hiç utanmıyorlar…

PKK'yı binlerce tır dolusu silahla donatan, benim kara gücümdür diyen ABD, Türkiye Devleti'nin kararlı duruşu karşısında geri adım atmak zorunda kalmış olmasına rağmen her gün fikir değiştirerek sinirlerimizi germekte inat etmektedir.

Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar, kiminle kirli ilişkilere girerlerse girsinler, yedi düvelle birlikte gelseler bile, Allahın izniyle amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Çünkü Liderimiz Erdoğan tam bağımsız Türkiye okunu fırlatmıştır. Ok yaydan çıkmıştır. Geri dönüşü mümkün değildir.  Tam bağımsızlık söylemi bir Erdoğan'la başlandı şu anda milyonlarca Erdoğan'lar var oldu.

ABD emperyalizmi Erdoğan'ın gelmesi ile çok büyük bir darbe almıştır. Elli yıllık planları suya düşmüştür. ABD ve İsrail in hevesleri kursaklarında kalmıştır. Büyük Ortadoğu projeleri Türkiye Devletinin engeline takılmıştır. Türkiye var olduğu sürece bu projeleri hiç bir zaman hayata geçemeyecektir.

Dünyada güç dengeleri değişmiştir. Devletimiz bölgemizin çok önemli bir gücü durumundadır. Türkiye'ye rağmen hiç bir güç bölgemizde taş üstüne taş koyamaz.

Varlığımız Dünyanın süper güçleri tarafından dikkate alınmak zorundadır.

Bunlarla ilgili tüm altyapımız hazırdır.

İmanlı, inançlı, maneviyatı güçlü, fiziksel anlamda yeterli araç, gereç ve teknolojiye sahip, dünyanın en gelişmiş orduları seviyesinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri, düşmana korku, dosta sevinç vermiştir.

Şu anda hem Dünya'da hem de ülkemizde iki düşüncenin savaşı vardır.

Ya emperyalistlere uşak olacaksın ya da emperyalizme karşı mücadele edeceksin.

Emperyalizme uşaklık eden siyasi partiler ve onlara, bilerek ya da bilmeyerek hizmet eden bir takım kandırılmış zavallılar ne yazık ki ülkelerine ihanet ettiklerinin bilincinde değildirler.

Bu ülkelerden birisi de bizim ülkemizdir.

ABD söz geçiremediği Erdoğan'ı iktidardan uzaklaştırmak için her türlü alavereyi yaptı. Şükürler olsun ki hiç bir eyleminde başarılı olamadı. Siyasi ve ekonomik yaptırımlar uyguladı sonuç alamadı.

Bundan sonrada sonuç alamayacaklardır.

Allah ülkemizin yardımcısı olsun.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları