İdris Ortakaya

ABD ve İsrail terör devletidir

İdris Ortakaya

Terör örgütlerini kuran ve onları yöneten bu alçak Devletler, emperyalist emellerini gerçekleştirmede terörizmi önemli bir araç olarak kullanmaktadırlar. Bunlar için meta insandan çok daha değerlidir. Meta için milyonlarca insanın katledilmesi umurlarında bile değildir.

İsrail, Ortadoğu'nun küçük Amerika'sıdır. Bu şımarık Amerika çocuğu bölgede dilediği her şeyi yapmaktadır. Hiç bir güç ABD'nin bu alçak çocuğuna dil uzatamaz. Karşı çıkamaz. Bunlar bölgede mazlumlara zulmederek varlıklarını korumaktadırlar. Bu alçakların zulmüne karşı çıkan Devlet yöneticileri ya öldürülür ya da Devletleri parçalanır. Bölgede tüm Devletler korku tüneline sokulmuş ve susturulmuşlardır. Irak'ın parçalanarak liderinin öldürülmüş olması, Libya'nın parçalanarak liderinin öldürülmüş olması, Filistin'in topraklarının işgal edilerek İsrail topraklarına katılması. Son olarak Suriye topraklarında PKK'nın PYD'sini kara gücü olarak ilan etmesi ile binlerce Tır dolusu silahlarla donatması ve Kudüs' şehrinin İsrail in Başkenti olarak ilan edilmesi girişimleri emperyalizmin 100 yıllık planının uygulama stratejisidir.

Bölge Devletlerinin dikkatini Kudüs olayına çekerek, bölgede sessiz sedasız yerleşim planını uygulamaya koyacak strateji geliştirmektedir. Bu alçak ABD Suriye topraklarında üs kurarak PKK'lı kara ordusunu güçlendirip, bölgede hakimiyet kurmaya çalışmaktadır. Tüm bu hazırlıklar ülkemizi hedef almaktadır. Bu alçakların varlıklarına derhal müdahale etmek zorundayız. ABD ve PKK oluşumu bölgeden kovulmalıdır. Başka bir seçeneğimiz yoktur. Her geçen gün aleyhimize işlemektedir. Bundan önceki " ÇOK GEÇ KALDIK " başlıklı yazımda 15. Temmuz işgal girişimi ABD tarafından yapıldığını herkesçe biliyor. Biz 15. Temmuz sonrası ABD'nin Ankara büyük elçisini kovup, incirlik üssünü kapatarak ABD ile ilgili tüm ilişkilerimizi askıya almış olsaydık, bu gün PYD'nin oluşmasına da, Reza Zarrab olayına da, Kudüs'ün statüsünün değişmesine de engel olurduk. Geç kalmamız bizi ülke olarak sıkıntıya sokmuştur. Bundan böyle diğer adımları atmakta geç kalmamalıyız.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları