İdris Ortakaya

ABD ve Avrupa telaş içinde

İdris Ortakaya

ABD'nin tutuklu ajanı Metin Topuz'a ait telefon Devletimizin elinde bulunmaktadır. Bu telefon kayıtları çözüldüğün de birçok kirli işerinin açığa çıkabileceği telaşı içine giren ABD, telefon'un bir an önce ABD ye verilmesi konusun da Türkiye Devletine NOTA vermiştir.

Osman Kavala isimli şahıs suç örgütü şüphelisi olarak Devletimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Bu gözaltı ABD ile tüm Avrupalı Haçlı şeytanlarını telaşlandırmıştır. Hep birlikte bu şahsın serbest bırakılması konusunda ülkemize baskı uygulamaktadırlar. Bu ajanlar çözüldüğünde, Türkiye düşmanı alçak emperyalistlerin her türlü pislikleri gün yüzüne çıkacaktır. Ülkemize karşı yapmış oldukları her türlü alçak ve namussuz girişimleri açığa çıkacaktır.

FETÖ'nun ağa babaları oldukları aleniyet kazanacak. PKK'nın PYD'nin DEAŞ'ın yönetim merkezleri oldukları deşifre edilecektir. Çirkin ve alçak yüzlerinin açığa çıkmaması için telaşa kapılan bu yaratıklar ülkemize karşı resmi bir savaş dahi ilan edebilecek kadar sıkıntı içindedirler. ABD'nin def olup giden alçak Ankara büyükelçisi ajanları Metin Topuz'u bahane ederek bize vize uygulaması getirmedi mi? Giderayak ülkemizi tehdit ederek, terörün neden azaldığını söylerken kendi talimatı ile terör'ü geriletmiş olduğunu ifade etmedi mi? Yani "Terör ve Teröristlerin sevk ve idare merkezinin kendileri olduğunu açık bir dille ifade etmedi mi?" Def olup gittiğinin ikinci günü alçak teröristlerin, hem Çukurca da hem de Mersin de yaptıkları saldırı sonucunda birçok güvenlik elemanlarımız şehit oldu.

Türk polisi ve Türk milli istihbarat'ının olağanüstü çabaları sonucunda terör Ülkemiz de Allah'ın izniyle sıfırlanacaktır. Osman Kavala'nın gözaltına alınması, PKK'nın yayın organlarını da rahatsız etmiştir. Avrupa Parlamentosu,  insan hakları dernekleri, ülkemiz düşmanı tüm ideolojilerin ve örgütlerin savunuculuğunu yapmaktadırlar. Rakka'nın PYD tarafından işgal edilmesi ve Apo posterleri il süslenmesine tepki veren Cumhurbaşkanımızı eleştiren PKK'nın basın ve Televizyonları dimdik ayakta durmaktadır. Devleti yönetenlere soruyorum, PKK örgütü tarafından vatan evlatları şehit edilmektedir. Bir yandan terörle mücadele edeceksin diğer yandan PKK'nın basın ve televizyonlarının yayın yapmasına engel olmayacaksın. Bu nasıl bir anlayıştır? Ülkemiz ve halkımızın düşmanları, diledikleri gibi basın ve televizyon kanalları ile teröre hizmet etmektedirler. Olağanüstü hal yasasını neden çıkardınız? Yazıklar olsun. Bu şer odaklarının rahat hareket etmelerinin adına demokrasi denmez. Demokrasiye ihanet denir. Yöneticileri kınıyorum.

Bir an önce PKK ve FETÖ yanlısı gazete Dergi ve TV kanallarının kapanmasını halkımız adına öneriyor ve bekliyoruz. Saygılarımla

Yazarın Diğer Yazıları