İdris Ortakaya

80 MİLYON VATANDAŞIMDAN TALEBİMDİR…

İdris Ortakaya

Değerli okurlarım; dünyanın en değerli ülkesi bizim ülkemizdir. Bu ülkenin vatandaşı olmak onurdur. Çok şanslı insanlarız. Bu cennet vatanı bizlere miras olarak bırakan ceddimize minnet ve şükran borçluyuz. Topraklarımızı kanları ve canları pahasına koruyarak bu toprakları bize vatan edenleri rahmet ve minnetle anıyorum.
Ülkemiz bu coğrafyanın en kıymetli, en değerli topraklarına sahiptir. Tüm Dünyanın gözü bizim ülkemiz üstündedir. Yüz yıl önceden başlayan yönetim işgaline son vermekteyiz. Bu nedenle tüm emperyalist güçlerin hedefi durumundayız. Onların isteklerine boyun eğmeyen bir Dünya liderine sahibiz. Liderimizin onurlu, kararlı, tutarlı ve yürekli dik duruşu sonunda Avrupalı Haçlı Şeytanlar geri vites yapmak zorunda kaldılar. Her kes bu durumdan onur duymalıdır. Bu bir zaferdir. Bu haçlılara diz çöktürmedir. Bu Haçlı Şeytanların mağlubiyetidir. Bu zaferimizden dolaya şölenlerle kutlama yapmalıyız. Bu günleri bayram olarak ilan etmeliyiz. 
Bu gelişmeleri görmemek, takdir etmemek için ya kör olmalıyız ya da hain olmalıyız. Aklımızı başımıza almalıyız. Başka Türkiye yoktur. Gidecek hiç bir yerimiz de yoktur. Bizler Kürdüyle, Türküyle, Laziyle, Çerkeziyle, Gürcüsüyle, Alevisiyle, sunnisiyle, dinlisi -  dinsizi ile sağcısı - solcusu ile hepimiz bu ülkeninin birinci sınıf vatandaşıyız. Bu ülke hepimizindir. Hep birlikte canımızla kanımızla bu ülkeyi sahiplenmeliyiz.
Ülkemiz döşmanları bizleri bölüp parçalamaya çalışmaktadırlar. Her fırsatı değerlendirerek kötü emellerine bizleri alet etmektedirler. 
Bizim iç işlerimiz hiç kimseyi ilgilendirmez. 
Bizler bizi yönetecek kişileri kendimiz seçeriz. 
Anayasamızı istediğimiz gibi belirleriz. 
Anayasa referandumu hiç arzu edilmeyen bir atmosfer içinde geçti. Toplumumuz alabildiğine gerildi. Evetçi ve Hayırcılar biribirlerine düşman edilmeye, iki kutupa ayrılmaya çalışıldı. Kutuplaşma da iç savaş çıkaracak kadar ileri gidildi. Tüm bu olumsuzlukları toplum olarak hepimiz birlikte yaşadık. Çok şükürler olsun ki kazasız belasız bu olayı da atlattık. 
Şimdi Devletimizin yanında yer almanın ve yönetime tam destek vermenin zamanıdır. 
Kırgınlıklar, küskünlükleri bir yana bırakmak zorundayız. 
Cumhurbaşkanımızın ABD'ye yapacağı gezi çok önemlidir. Umarım ABD başkanını PYD ve PKK konusunda ikna eder de bizde bölgemizde güvenli bir şekilde yaşarız. 
Aksi taktirde ABD'ye rağmen güvenliğimiz için gerekeni yaparız. 
Bölgemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bizi tehdit eden herşeyi ortadan kaldırabilecek kuvvet ve kudrete sahibiz. Gönül ister ki topraklarımıza kimse göz koymasın barış içinde yaşamımızı devam ettirebilelim. 
Her şeyden öne Türkiyeliler olarak bizler birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. 
Bizlerin gücü her belanın üstesinden gelir, evelallah…
Yüce Allah birlik ve kardeşliğimizi daim etsin. 
Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları