Rıdvan Can

Umutlandırdınız utandırmayın!

Rıdvan Can

Grup'ta nefesler tutuldu. Ligin bitimine 4 maç kala heyecan doruğa ulaştı. Eyüpspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Play-Off yarışı hız kazanırken, küme düşmesi kesinleşen Mamak FK ve Kardemir Karabükspor'un ardından ligde kalma mücadelesinde de müthiş bir mücadele var.

Ligin boyu kısaldıkça her maçın final ve her puanın altın değerinde olduğu görülüyor. Kritik maçların oynanacağı maçlar öncesinde Play-off ve ligde kalma savaşı veren takımlar ellerinde kağıt, kalem hesap yapmaya başladı.

Bu futbol vanspor'a yakışmıyor

Play-off mücadelesi verirken özellikle son haftalarda sergilendiğimiz futbol Vanspor'a yakışmıyor. Sezon başı planlamasında yapılan transferlerin yanı sıra devre arası transferleri ile şampiyonluk hedefiyle başladığımız ligde, geldiğimiz noktada ilk önce şampiyonluk umutlarını yitirdik, play-off ise mucizelere kaldı. 

Play-off umudunu sürdürebilmek için sahamızda oynayacağımız Etimesgut maçında alınacak sonuca göre ya tamam ya devam diyeceğiz. Böyle sıkıntılı bir maça çıkacak olan temsilcimiz Vanspor'un kazanmaktan başka şansı yok. Başlıkta da belirttiğim gibi" Umutlandırdınız, Utandırmayın"

"Play-Off için yeterli değiliz"

Serhat hocam iyi niyetimizden şüphemiz yok. Fakat ne oldu bu takıma böyle. Özellikle son haftalarda ortaya koyduğu futbol maalesef Play-off için yeterli olmadığı gibi, kimseyi de mutlu etmiyor. Bırakın Play-off mücadelesini, bu takım bu grupta elini kolunu sallayarak direk çıkabilecek bir kadroya sahipken, hatta lider Eyüpspor'un bir iki puan fark ile ensesine yaklaşmışken, şimdilerde bu takımın play-off'a kalır mı, kalmaz mı hesabını yapıyoruz. Soruyorum; Ne oldu bu takıma..!

Hocam bizler kadar sizlerde Play-off'u istiyorsanız, o zaman Perşembe günü sahaya gerçek Vanspor ruhuyla çıkıp bu maçı almalısınız. Bu maçta forma giyecek olan futbolcu kardeşlerimiz, Etimesgut müsabakasında kendilerine yakışan mücadeleyi vermelidir. Çünkü kazanmaktan başka şansımız yok.

'Onur mücadelesi vermeliyiz"

Etimesgut maçı başta olmak üzere Kastamonu, Konya ve Eyüpspor maçları her birinin final maçı niteliğinde olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim Etimesgut başta olmak üzere bu  maçlara ciddi hazırlanmalıyız. Öncelikle Etimesgut maçı çok önemli. Bu maç bizim kaderimizi belirleyecek.

Onur mücadelesi vereceğimiz bu maçla birlikte, yeni bir hava yakalayıp, play-off için umudumuzu kalan haftalarda devam ettirmeliyiz. Puan kaybına tahammülümüz yok.

Vanspor forması giyen her futbolcu kardeşimiz sahaya yüreğini koymalı, Van'a ve Vanspor'a yakışır bir futbol oynamalı.

"Başarılar diliyorum"

Bir çok kez finallerden dönmüş kırmızı siyahlı takımın cefakar taraftarı bu kez üzüntü yaşamak istemiyor. Haklılar.

Etimesgut maçı dahil son 4 haftaya omuz omuza vererek girilmeli diyor ve Etimesgut karşısında play-off mücadelesinde temsilcimiz Vanspor'a canı gönülden başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları