Cem Altaylı

Kutlu Olsun

Cem Altaylı

Bugün 29 Ekim 2014.  Cumhuriyet Türkiye'sinin  91. yılı nice yüz yıllara erişmek dileğiyle.

Çöken Osmanlı imparatorluğunun elinde kalan göz bebeğimiz Vatan topraklarını işgal eden çakallara karşı Çanakkale'de başlayıp tüm yurtta destanlar yazarak İzmir'de düşmanı denize dökerek yazdıkları destanların düşmanları tarafından bile takdir edilen Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordusuna bu vatanı bize bıraktığı için minnettarlığımızı borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz,

Kazandığı vatan toprağına hediye ettiği cumhuriyeti attığı sağlam temelleri 91 yıldır dıştan içten yıkmak için her şeyi yaptılar yapmaya da devam ediyorlar edecekler.

Ama Yaradan'ın izni ile ne yaparlarsa yapsınlar  gerek dünya coğrafyasında gerek orta doğu karanlığında bir yıldız gibi parlamaya devam edecektir. Bu vatan toprağı üstünde yaşayan Kürt, Türk, Arap, Laz, Abaza, Boşnak, Yahudi, Hristiyan, Sünni, Alevi... Bir olup enerjimizi üretime sanayi ye teknolojiye yönlendirirsek bizi parçalayıp bölmeye çalışanlar her zaman olduğu gibi yine avuçlarını yalamaya  devam edeceklerdir.

 Bize düşen önce vatanımızı sonra birbirimizi  sevmek uğruna milyonlara şehit verdiğimiz bu vatan toprağını ve cumhuriyeti bize hediye eden Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan için emek veren can veren herkesi rahmetle anıyor aziz ruhları şad olsun  diyorum.

NİCE 29 EKİMLERE HOŞÇAKALIN

Yazarın Diğer Yazıları