İdris Ortakaya

Tornadan çıkmış gibiler

İdris Ortakaya

Dünya ve ülke meseleleri ile ilgilenmeyen, gazete ve kitap okumayan hatta haber bile dinlemeyen ve her akşam içki masalarında siyasal anlamda ahkam kesen, kendilerini bir halt zanneden zavallı bir gürühun varlığı mide bulandıracak seviyededir.

Bu gürühün beslendiği tek bir kaynak vardır. Bu kaynak ülkemiz aleyhine algı operasyonu yapan ülke düşmanlarımızın ihanet organizasyonudur. Bu kaynaktan beslenen zavallıların tamamı aynı tornadan çıkmış, aynı şeyleri tekrarlayan,  "beyinleri yıkanmış" bir kitlenin tetikçileridirler….

Erdoğan düşmanlıkları had safhadadır. "Erdoğan gitsin. İsterse ülke batsın. İhtilali Erdoğan yaptırdı" sözleri ile şizofrenik bir vakadırlar. Kılıçtaroğlu dahil, tüm güruh elemanları aynı fikirdedirler. "Seni Başkan yaptırmayacağız" diyen Demirtaş ve Demirtaş sevenler de bu güruhun içindedirler. "Bu sistemin değişmesine asla izin vermeyiz. Kan akıtmadan bu sistemi değiştiremezsiniz" diyerek, devlete meydan okuyanlar ne yazık ki bu ülkenin muhalefet partilerinin liderleridirler. Halkın tercihini  tanımayanlar, Millet iradesini hiçe sayanlar halen bir vesayet umudu peşindedirler.Egemen oldukları kitlelerini algı operasyonlarıyla zor kullanmaya teşvik ederek anarşi ortamı yaratma sevdası içindedirler.

Aynı tornadan çıkmış mahlukların tümüne diyorum ki ; Ne yaparsanız yapın vız gelir. Eski Türkiye yok. Geçmiş olsun.Tüm vesayetleriniz eski Türkiye'de kaldı. Ağa babalarınız da, siz de her yolu denediniz. Gücünüz yetmiyor. Türk Halkının iradesini kabullenmek zorunda kalacaksınız.

Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi mutlaka gelecektir.

Türkiye nin önünde hiç bir güç engel olarak kalmayacaktır.

Canım ülkem Liderinin önderliğinde aydınlık gelecekler seni bekliyor.

Yolun açık olsun.

Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun.

Saygılarımla….

Yazarın Diğer Yazıları