İdris Ortakaya

Her Gün Savaşıyoruz

İdris Ortakaya

Dünyada adil bir sistem kurulmadığı sürece savaşlar her an devam edecektir. Bu gelişmeye kiç kimse engel olamaz. Ya emperyalistlerin istediğini vereceksin ve emirlerine gireceksin yada her zaman savaşa hazır olacaksın.

Ülkemiz'e karşı düzenlenen alçakça planlar bu görüşümüzün doğruluğunu kanıtlamaya yeterli somut bir örnektir. Tüm emperyalist ülkelere karşı ülkemizin çıkarlarını savunmamızdan dolayı başımıza gelmeyen bela kalmadı. ABD öncelikle ülkemizde kargaşa yaratarak Gezi olaylarını başlattı. Bunda başarılı olamayınca bu kez PKK yı başımıza bela etti. PKK yı güçlendirerek, her türlü silah ve lojistik destek vererek üstümüze saldı. PKK yenildi. Aslında yenilen tek başına PKK değildi. ABD yenildi. Avrupalı Haçlı Şeytanlar yenildi. Bu yenilgiyi hazmedemeyen alçaklar bu kez FETÖ terör örgütünün militanlarını kullanarak ihtilal yapmaya çalıştılar. Bunuda başaramadılar. Kudurdular. Şaşkın ördeğe döndüler. PKK nın PYD sine resmen destek oldular. Ülkemize karşı Amerika'nın kara ordusunu oluşturarak netice almaya çalıştılar. Bu arzularına da ulaşamadılar. Türk halkını başkalarıyla karıştırdılar. Tankların üstüne çıkan, savaş uçaklarının üstüne taşla sopayla giden, şehit olma pahasına kendi canını Vatan'ına feda etmeye hazır olan milyonlarca yurtsever yürekli inançlı bir halk'ı hesaba katmadılar.

Zorla Ülkemize bir şey yapamayacaklarını anlayan bu alçaklar bu kez kargaşa yaratarak ülkemizi karıştırmaya çalıştılar. Yeni kapı ruhu diye övündüğümüz o yapının içinde bulunan Kılıçtaroğlu istemeye istemeye o birliğin içine katılmıştı. FETÖ nun kaset genel başkanı ABD nin Ankara büyük elçisi ile görüştükten sonra FETÖ terör örgütünün avukatlığına soyundu. FETÖ yu savunmak zorundadır. Diyet ödeyecektir. ABD nin Ankara Büyükelçisi ülkemizi karıştırarak kargaşa yaratmaya çalışan bir provokatördür. Ülkemizin iç işlerine müdehale ediyor. Belediyelere atanan kayyum uygulamasını eleştiriyor. Artvin de maden arama işine gizlice müdahil oluyor. Orda bulunan STK ları kışkırtıyor. STK lara ve Artvin halkına " gerektiği gibi tepki vermediniz" diye eleştirerek kışkırtıcılık yapıyor. Ülkemize karşı resmen savaş açmış bu alçak ABD nin Büyükelçileri Ajanları, Provokatörleri ülkemizde cırıt atmaktadırlar. Doğu ve Güneydoğuda bulunan ajanlar her türlü pisliklere bulaşmışlardır.

Bir emekli albay Kürt aşiretleri ile ingilizlerin ilişkisinden söz etti. " ingilizler Kürt aşitetlerinin yüklü miktarda borçlarını ödedi" Şeklinde bir açıklama yaparak, aşiretleri FETÖ nun ikinci ihtilalinde kullanacağını açıkladı.Kürtler ve Kürt aşiretleri hiç bir koşulda ülkesine ihanet etmezler. Bu söylem Kürt halkına bir iftira ve hakarettir. Bu söylemde bulunan şahıs söylediklerini isbat tmek zorundadır. Bir çok Kürt aşiretleri PKK ya karşı Devletin yanında yer almaktadırlar. PKK ile de savaş halindedirler. Devletle halkın birliğinden rahatsız olanların bir oyunu olabileceğini düşünüyorum. Bu iddanın sahibi mutlaka iddasını isbatlamak zorundadır. İngilizlerin çok namuslu olduklarını savunmuyorum. Onlardan her türlü aşağılık davranışlar beklenir. Bir çok satılık adamları satın alabilirler. İngiltere dişişleri Bakanı Gaziantep'e gidiyor. Göçmen kamplarını ziyaret edecek. Göçmenlerle ilgili duyarlılığı gözlerimizi yaşarttı. Kim bilir ne provakasyonlar peşindedir.

Uluslararası Kredi Değerlendirme Kuruluşu Moody's Türkiyenin kredi notunu düşürdü. Ülkemize yatırım yapacak uluslararası yatırımcılara Türkiyenin güvenli bir ülke olmadığı imajını vermeye çalışmaktadır. Bu siyasi alçak karar, ülke düşmanlarımızın girişimi sonucunda verilmiştir. Yani bir deyim var" Atlarını itlerini nallamış peşimize düşmüşler" Ne yaparlarsa yapsınlar Allahın izniyle başaramayacaklardır.

Düşmanlarımızın bu kadar alçakça ve pervazsızca davranışları kanımıza dokunuyor. Bu alçaklara karşı etkin bir tedbir alınmadığından dolayı çok üzgünüz. Kınamalarınız yeterli değildir. Etkin, kararlı ve tutarlı tedbirler almanızı istiyoruz. Biz halkız; yetkililere diyoruzki ABD ile tüm ilişkilerimizi askıya alın. Ya adam gibi müttefikliklerinin gereğini yapsınlar yada defolup gitsinler. Bizim Amerikaya ihtiyacımız yok. Onların bize ihtiyaçları vardır. Onlar bize hiç bir şey vermezler. Ancak istediklerini bizden alma peşindedirler. İncirlik üssü kapatılsın. Provokatör Büyükelçi derhal kovulsun. Bu alçaklardan hiç bir anlamda bize bir hayır gelmez. Bunlardan korkmayın. Arkanızda milyonlarca canını feda edebilecek bu ülkenin yiğit insanları vardır. Doğu ve Güneydoğuda bulunan tüm ajanları kovun. Avrupalı Haçlı Şeytanlarada hiç bir şekilde güven duymayın. Bunların çoğu Ülkemize düşmalık edenlerdir.

Allah'a şükürler olsun. Ülkemiz de her şeyimiz var. Hiç bir ülkeye muhtaç değiliz. Kendi kendimize yetebilecek durumdayız. Kararlı tutarlı ve kişilikli duruş sayesinde tüm Dünya da saygın bir ülke konumuna gelmiş bulunmaktayız. Dünyada ki tüm mazlum ülkelerin de umudu haline gelmiş durumdayız. Ülkemiz'e karşı yürütülen bu alçakça saldırılardan mutlaka kurtulacağız. Dünyada ki haksızlıklar ve adaletsizlikler mutlaka son bulacaktır.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları