Yaşar Adıyaman'ın imza gününe yoğun ilgi

Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde okurlarıyla buluşan Vanlı şair yazar Yaşar Adıyaman'ın söyleşi ve imza günü yoğun ilgi gördü.

Burhan Ergin 

Vanlı şair yazar Yaşar Adıyaman ve şair yazar Şehvan Karakoyun Van TSO ev sahipliğinde okuyucularıyla buluşarak kitaplarını sevenleri için imzaladı. Van’ın kültürüne ve sanatına verdiği desteklerle adını duyuran Yaşar Adıyaman, imza gününe gelen tüm okurlarla yakından ilgilenerek güler yüzlü, mütevazi kişiliğiyle gönülleri fethetti.

 “Yazarlar okurlarıyla sık sık bir araya gelmeliler”

İmza gününde okurlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten şair yazar Adıyaman, “Van TSO ev sahipliğinde okurlarımla bir araya gelerek hem kitaplarımı imzaladım hem de söyleşi gerçekleştirdim. Bugüne kadar ilimizin kültür ve sanatına katkı sunman için sayısız yazı ve şiir yazdım. 11 kitap yazarak okuyucularımla buluşturmanın mutluluğunu yaşadım. Kitaplarımı insanlara fayda sağlaması için yazıyorum. Bir kitabı imzalarken o kitabı veya başka kitaplarımı okumuş olan okurun gözünün içine baktığımda onların bundan bir şekilde faydalandığını görüyorum. Kitaplarımı kendisi okumuş, faydalanmış ve etrafına tavsiye etmiş birçok okurum var. Kitaplarımı etkinliğe gelen tüm okurlarım için büyük bir zevkle imzaladım. İmza günüme yoğun ilgi gösterildi. Çok mutluyum. Yazarlar okurlarıyla sık sık bir araya gelmeliler. Herşeyin daha güzel olması için yazmaya devam edeceğim. Okurlarımla buluşmamda büyük katkı sunan Van TSO ailesine çok teşekkür ederim” dedi.

Yaşar Adıyaman’ın imza günü ve söyleşisine çok sayıda kitapsever, iş insanları, eğitim camiası, şairler, yazarlar, dostları ve ailesi katıldı.

 

 

Bakmadan Geçme