Yalova’dan Altuner’e Ziyaret

Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Görentaş, Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner’i makamında ziyaret etti.

Bazı çalışmalar kapsamında Van’a gelen Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Görentaş, Van’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve ortak yürütülecek çalışmalar içerisinde birlikte hareket etmek adına Van’a geldi. Geçtiğimiz yıllarda Van’da il müdür yardımcısı olarak görev yapan ve daha sonra Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak atanan Görentaş, Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner’i makamında ziyaret etti. 
Van’ı çok sevdiğini, uzun yıllar burada hizmet ettiğini ifade eden Görentaş, “Van, sürekli gündemimde ve takip etmekteyim. İl müdürlüğünün burada yapmış olduğu hizmetler her zaman olduğu gibi yerinde çalışmalardır. Bizde bu güzide ilimiz ile birlikte ortak çalışmalar içerisinde yer almak istiyoruz. Şartlar uygun olduğu durumda seve seve çalışmaya hazırız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner ise, İbrahim Görentaş’ın ziyaretlerinin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Birlikte bir takım çalışmalar içerisinde yer almanın güzel olacağını ifade eden Altuner, ülkenin tarımı adına bu çalışmaların bereketlerle sonuçlanacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme