YALÇIN'DAN YENİTÜRK'E CEVAP

Vanspor Kulüp Yöneticisi Ekrem Yalçın, Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün düzenlediği basın toplantısında hakkında sarf ettiği iddialara cevap verdi.

Vansesi Haber Merkezi

Başkan Yenitürk’ün “Ekrem Yalçın şov yapıyor. Lokman Hekim Hastanesini sponsor yapacağım, kulübe para aktaracağım” iddialarına cevap veren Yalçın, “Servet Yenitürk’e asla hakkımı helal etmiyorum” dedi.

“ASILSIZ SÖZLER”

Servet Yenitürk’ün söylemelerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Yalçın, “Servet Yenitürk beyin basın açıklamasını dinledim. Benim ve kurumumla ilgili söylediklerine bir cevap verme ihtiyacı duydum. Benim Vanspor yönetimine girmem benim isteğimle olmadı. İsmail Say Bey yönetime kendi girecekti. Ekrem Bey benim yerime girer misin dedi. Bende yönetime girdim. İsmail Bey yönetimde olmadığı halde kendisi yönetimdeymiş gibi Servet Yenitürk her destek isteğinde desteğini esirgemedi. Ben hayatımda Servet Yenitürk’ü resimler hariç ilk defa yönetim toplantısında gördüm. Yani Servet Yenitürk’e beni yönetime al şu parayı vereyim, Lokman Hekimden sponsorluk verdireyim sözleri gerçekle ilgisi olmayan asılsız sözlerdir” diye konuştu.

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ”

Yalçın, “Yenitürk’ün, Valilikle aramı açtı sözleri var. Beni tanıyan herkes biliyor ki devlet kademeleri ilişkilerinin daha yumuşak ve yapıcı olması yönünde Servet Yenitürk yönlendiren benim. İnsan kendisine bu kadar karşılıksız destek veren, üstelik Vanlı bile olmayan biri için bu kadar rahat yalan söylememeli. Servet Yenitürk’ün etrafında en az yüzde 90 insan her yerde şeffaflık konusunda konuşma ihtiyacı duyup konuşuyorsa, Servet Yenitürk sadece benim adımı zikrediyorsa galiba bu adam yabancı, söyler geçerim anlayışından geliyor olsa gerek. Biz yönetim olarak bence başarılı 2 sezon geçirdik. Takım 2. Lig’e çıktı. Hatta Servet Yenitürk başarılıdır diye rahat rahat her yerde söyledim. Söylerimde. Ben sadece Vanspor ile ilgilenmedim. Vanspor stadının onarımı için en az 3 defa Ankara’ya gittim. Nevzat İnanç Beyle stadın onarımında çok gayret gösterdim. Vanspor için yaptıklarım Van halkına helal olsun. İsmail Say’ı utandırmadım. Bana güvenenleri mahcup etmedim. Benim kurumum Van’da yüzlerce kişiye ekmek veren en güzide kurumlarından bir tanesidir. Bu kurumla da gurur duyuyorum. Servet Yenitürk Beye asla hakkımı helal etmiyorum. Her şey Van için. Van insanı her şeyin en güzeline layıktır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme