VEKİLLER İFTAR SOFRALARINDA

AK Parti Milletvekili Gülşen Orhan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Nahide Hakan ve çok sayıda partili ile birlikte yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek iftarını açıyor, sıkıntıları ile yakından ilgileniyor.
Orhan, Serhat Mahallesinde…
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesi ile Van'da bulunan AK Parti milletvekilleri her gün iftar çadırı ve yardıma muhtaç aileler ile oruçlarını açarak sıkıntılarını yakından takip ediyorlar. AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan ve beraberindekiler de Serhat mahallesinde bulunan yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek getirdikleri gıda paketlerini ailelere dağıttılar.
 Milletvekili Orhan, ziyaretler sırasında gittiği bir evde rastladığı yaşlı kadın ile uzun süre oturarak ailenin sıkıntılarını dinledi. 7.2 şiddetinde ki depremin ardından felç geçiren yaşlı kadına sarılan Orhan, gözyaşlarına hâkim olamadı. Daha sonra AK Parti Milletvekili Gülşen Orhan ve beraberindekiler, oruçlarını açmak üzere başka bir aileye konuk oldular. Yaptığı yemekleri, servis eden Gülşen Orhan, ailenin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Orhan, ''Biz 4 milletvekili olarak, Ramazan ayı süresince yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek onların sıkıntıları ile yakından ilgileneceğiz. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin gani gani yağdığı bu bereket ayında, Allah'ın izniyle yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, onların dualarını alacağız' 'dedi.
 Milletvekili Gülşen Orhan ve beraberindekiler daha sonra Hüsrevpaşa iftar çadırına giderek düzenlenen programa katıldılar.
Kayatürk, Selimbey Mahallesinde…
 Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Selimbey Mahallesinde hayat mücadelesi veren ve maddi durumu iyi olmayan aileyi ziyarette bulunarak, onlarla birlikte iftar yaptı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesi nedeniyle, memleketi olan Van'da bulunan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, "Fakir Sofrasında Oruç Açma" etkinlikleri kapsamında her gün bir evi ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları yakından takip etti. Gerçekleşen ziyarette, Deveci ailesinin evinde iftarını açan Ak Parti Van Milletvekili Kayatürk, aile bireyleri ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.
Ramazan ayı süresince farklı ailelerle buluşarak iftar sofralarına konuk olmak istediklerini ifade eden Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, ihtiyaç sahibi fakir aileleri ziyaret ederek, sofralarına konuk olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu tür ziyaretlerde amacımız, devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmektir. Onlarla birlikte iftar sofrasını paylaşmaya, ayrıca bizlere iletmek istedikleri talepleri varsa dinlemeye ve imkânlar ölçüsünde, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca yoksul, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi planlıyoruz" dedi.
Deveci ailesi adına konuşan Nedim Deveci,"Sayın Milletvekilimiz habersiz ziyaret ederek bizi onurlandırdı, soframızda hazır ne varsa birlikte iftar açtık. Bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ederim" dedi.

Bakmadan Geçme