VATSO' DAN BAŞKAN KAYA'YA ZİYARET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu, görevine iade edilen Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.
Görevine iade edilen Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’ya geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Kaya’yı makamında ziyaret eden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Serdar Orhun, Erdoğan Gökhan, İbrahim Sevindi, Metin Abi, Mustafa Karaduman, Ramazan Yorulmaz ve Roza Kartal geçmiş olsun dileklerini iletti. Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, ziyaret sırasında Kaya’yı dışarıda görmekten dolayı yaşadıkları mutluluğu ifade ederek, “Sizleri tekrar burada görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Umarım kötü günler geride kalır ve yeni süreç hepimize hayırlı uğurlu olur” dedi.
Nadiroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan Başkan Kaya, göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Başkan Kaya, yeni sürece ilişkin toplumun büyük bir beklenti içinde olduğunu dile getirdi. Tutuklu bulunduğu süre içinde belediyede çalışan yönetici arkadaşlarının yokluklarını hissettirmediklerini söyleyen Kaya, “Bu süreçte arkadaşlarımızın özverisi sayesinde pek bir kaybımız olmadı” dedi.

Bakmadan Geçme