VASKİ PERSONEL ALIYOR

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü 100 mevsimsel işçi alımı gerçekleştirecek. Dün başlayan başvurular 8 Aralık Çarşamba günü sona eriyor.

Berk İlhan

VASKİ tarafından yapılan açıklamada 100 mevsimsel işçinin alımı için başvurular başladı. Koronavirüs salgınından dolayı başvurular internet üzerinden yapılıyor. 8 Aralık Çarşamba günü saat 17:00’da sona erecek başvuru şartlarını VASKİ’nin internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

VASKİ yaptığı açıklamada, “Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi bünyesinde mevsimlik işçi (5 ay 15 gün) olarak görevlendirilmek üzere; 58 genel beden işçisi ile 42 silahlı özel güvenlik personeli alınacaktır. İnternet üzerinden alınacak başvurular için son tarih 8 Aralık Çarşamba günü saat 17:00 olacaktır. Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketine yapılacak olan mevsimlik (5 ay 15 gün) genel beden işçisiyle silahlı özel güvenlik personeli alım duyurusu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacaktır. Şeffaflık ve liyakat esaslı verilen ilanda kura usulü ile alım yapılacaktır. Başvurular 1.12.2021 – 8.12.2021 tarihleri arasında sadece kariyer.van.bel.tr internet üzerinden alınacaktır. Covid-19 (koronavirüs) salgınından ötürü hiçbir şekilde yüz yüze başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuracak adayların, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketinde ilan tarihi itibarıyla son 6 ay içerisinde belirli süreli iş sözleşmesi (mevsimlik işçi) imzalamamış olması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Bakmadan Geçme