VANSPOR'DA ERHAN ALTIN VE ERKAN AVSEREN İLE YOLLAR AYRILDI

Ligde son haftalarda sergilediği kötü performansından dolayı puan kaybeden Silahtaroğlu Vanspor teknik direktör Erhan Altın ve sportif direktör Erkan Avseren ile karşılıklı yollarını ayırdı.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor ligin bitimine 2 hafta kala teknik direktör Erhan Altın ve sportif direktör Erkan Avseren ile yollarını ayırma kararı aldı. Ligin 36. haftasında sahasında 1461 Trabzonspor’a 1-0 mağlup olarak play-off umudunu şansa bırakan Kırmızı Silahlı temsilcimiz Erhan Altın ve Erkan Avseren’e verdikleri emekler için teşekkür etti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Silahtaroğlu Vanspor FK Teknik direktörlük görevini sürdüren Erhan Altın ve Sportif Direktörlük görevini sürdüren Erkan Avseren ile anlaşarak karşılıklı yollarımızı ayırma kararı alınmıştır. Bu güne kadarki emekleri için hocalarımıza teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Silahtaroğlu Vanspor Erhan Altın teknik sorumluluğunda oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle 28 puan toplarken, rakip fileleri 20 kez havalandırırken kalesinde 14 gol gördü.

Silahtaroğlu Vanspor’un yeni teknik direktörü hafta içi belli olması bekleniyor.

Bakmadan Geçme