VANSPOR TARAFTARLA GÜZEL

Rıdvan Can yazdı...

Devre arası hazırlık kampı sonrası kısa bir aradan sonra Fethiyespor maçıyla taraftarın karşısına çıkan Vanspor üç puanla haftayı galibiyetle kapattı.

Maç saatini beklerken, tribünlerdeki o müthiş ambiyans bana 90'lı yılları hatırlattı. Muhteşem bir taraftar vardı.

Bu galibiyette önemli pay sahibi olan gerçek Vanspor taraftarlarımızı tebrik ediyorum...

Maça gelirsek;

İyi başladık ve daha ilk dakikalarda çok önemli iki gol fırsatından yararlanamadık. Fethiyespor ise maça kötü başladı buna rağmen kalemizde önemli gol pozisyonları buldu. Müsabakanın genelinde iyi savunma yaparak, özellikle orta sahada iyi pres yaptı ve iyi direnç gösterdi tek sıkıntı ileri uçta beceriksiz oluşlarıydı.

İlk yarı karşılıklı orta saha mücadelesiyle geçti. İlk yarı iki takımda bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle geçildi.

Taraftarının büyük desteğine rağmen Fethiyespor karşısında ilk yarı yine o bildik Vanspor'u izledik.

Maçta İkinci Yarı;

İkinci yarıda ise zayıf rakibi karşısında ilk yarıya nazaran bir tık daha iyi bir futbol ortaya koyan Vanspor kolay ve farklı kazanacağı bir maçı 2-0 galibiyetle kazandı.

"Futbol, sonuç oyunudur, iyi oynayana değil, gol atana puan verilir"

 Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda böyle bir müsabaka izledik. İki takımda beklentilerin altında bir performans sergiledi.

Ligin zayıf takımlarından Fethiyespor karşısında herkes gibi bizlerin de tek düşüncesi seyir zevki güzel ve farklı bir galibiyetle haftayı kapatmaktı.  "Kazanan her zaman haklıdır." Her şeye rağmen Vanspor kritik Fethiyespor galibiyetiyle rahat bir nefes aldı. Bu galibiyet hafta sonu deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçı öncesi moral motivasyon anlamında çok iyi geldi. Fethiyespor maçına dair artılar ve eksiler adına konuşulacak çok şey var ama biz yine iyi yönden bakmalıyız. Evet, iyi oynamadık, ama haneye altın değerinde üç puan yazdırmayı başararak,  Play-off ve zirve mücadelemizi devam ettirdik. Vanspor'un bu haftadan itibaren zorlu lig fikstürü başlıyor. Her maç bizim açımızdan final havasında olacak. Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden 1461 Trabzonspor'a konuk olacağız ve zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Bu maça çok iyi konsantre olmalıyız iyi hazırlanmalıyız. Bu maçtan alınacak üç puan, Play-Off iddiamızı bırakın şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Vanspor'a başarılar diliyorum...

Yorumlar 2
medeni taş 23 Ocak 2023 14:40

başarılar dilerim

medeni taş 23 Ocak 2023 14:40

başarılar dilerim

Bakmadan Geçme