Vanspor Kızılcahamam'da güç depoluyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Vanspor'da ikinci etap kamp hazırlıkları sürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam Patalya Otel tesislerinde teknik direktör Zeki Yılmaz yönetiminde sürdüren temsilcimiz Vanspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Kırmızı-Siyahlılar iç transferde Emrah Tacir ve Barış Sağır ile sözleşme yenilerken, dış transferde Balıkesirspor'dan tecrübeli orta saha oyuncusu Muhammed Ali Doğan'ı renklerine bağladı.

Kamp programı çerçevesinde çalışmalarına ağırlık veren Kırmızı-Siyahlılar transfer çalışmalarını sürdürüyor. 16 Ağustos tarihine kadar sürecek Kızılcahamam kampında güç depolayacak olan Vanspor, 3 hazırlık maçı yapacak.

Teknik Direktör Zeki Yılmaz, “6 Ağustos'ta altyapımızla birlikte yaklaşık 20 futbolcumuzla ikinci etap kamp hazırlıklarımıza başladık. Güzel bir ortamda çalışmalarımız sürüyor. Takımda moral ve motivasyon üst düzeyde çalışmalarımız neşe içinde geçiyor. Kesinlikle transfere ihtiyacımız var. Bu konuda transfer komitemizle birlikte büyük bir titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadromuza dahil edeceğimiz yeni oyuncularla daha güçlü olacağız. İkinci etap kampımızı 16 Ağustos tarihinde tamamlayıp Van'a döneceğiz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Kıyak: transfer çalışmalarımız sürüyor"

Gazetemize hazırlık kampı ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak, Takımın Ankara Kızılcahamam'da yoğun bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini, transfer konusunda ise takıma faydalı olacağına inandıkları oyuncular üzerinde yoğunlaştıklarını bu anlamda transfer komitesinin çok titiz bir çalışma içinde olduğunu ifade ederek, sezona güçlü bir Vanspor görmek için öncelikle herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Van’ın tek profesyonel takımı Vanspor'un şehrin ortak paydası olduğunu ve ligde başarılı olması için herkesin bir bütün olması gerektiğini belirten Kıyak,  “Birlikten kuvvet doğar, biz birlikteliğimizi sağlamak zorundayız. Vanlıyım diyen herkes üzerine düşeni yapmalı herkes şehrin takımına destek vermeli, Vanspor'un yeri üst liglerdir. Bundan dolayı maddi ve manevi bütün Vanlıları takımlarına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

“Transfer çalışmalarımız devam ediyor”

Transfer çalışmalarına değinen Kıyak, “İç transferde en son Emrah Tacir ve Barış Sağır dış transferde ise  Balıkesirspor’dan Muhammed Ali Doğan ile resmi sözleşmeleri imzaladık. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Prensipte anlaştığımız oyuncuları sizde takdir edersiniz ki sözleşme imzalanmadan açıklamak doğru olmadığını anlaşma sağlandığı an onları da açıklayacağız” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme