Vanspor kardeş kulübümüzdür!

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün gazetemize yaptığı 'Vanspor yönetimi olarak Elazığspor'u biz zaten kardeş kulüp olarak seçtik. Doğu Anadolu Bölgesi'nin bu iki önemli kulübü arasında dostluktan, kardeşlikten başka bir şey olmaz.' şeklindeki açıklamaları, Elazığspor camiasında mutlulukla karşılandı. Birevim Elazığspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş 'Bizler de, Birevim Elazığspor Kulübü olarak Vanspor'un kardeş kulübümüz olduğunu belirtmekten mutluluk duyarız. Sayın Yenitürk, Vanspor ve camiasını bu hafta Elazığ'da çok iyi bir şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızın da geçmişi unutup, kardeş kulübümüz Vanspor'a karşı Elazığ'ın misafirperverliğini göstereceğine şüphemiz yok.' dedi.

Hafta sonu Elazığ’da Birevim Elazığspor Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan Vanspor Futbol Kulübü’nde Başkan Servet Yenitürk, gazetemize açıklamalarda bulunarak; “Vanspor Futbol Kulübü olarak bizim Elazığspor Kulübü dahil olmak üzere hiçbir kulüple, kimseyle bir sorunumuz yok. Vanspor yönetimi olarak Elazığspor’u biz zaten kardeş kulüp olarak seçtik. Doğu Anadolu Bölgesi’nin bu iki önemli kulübü arasında dostluktan, kardeşlikten başka bir şey olmaz. Bu karşılaşmanın ikinci ayağı için, yani Van’da oynanacak olan müsabaka için biz şimdiden taraftar gruplarımızla bir araya geldik ve uzun uzun kendileriyle konuştuk. Buradaki maçta Vanspor olarak, Vanspor taraftarı olarak hiçbir sorunun yaşanmayacağını buradan bütün Elazığlılara söylemek istiyorum. Biz misafirperverliğimizi kardeş kulübümüze gerektiği gibi yapacağız. İnanıyorum ki Elazığ’ın misafirperver halkı, taraftarı da Vanspor’u, bizleri kendilerine yakışan şekilde ağırlayacaktır.”ifadesinde bulunmuştu.

 

“VANSPOR’UN KARDEŞ KULÜBÜMÜZ OLDUĞUNU BELİRTMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ”

Vanspor Kulüp Başkanı Yenitürk’ün yaptığı bu açıklamalar, Elazığspor camiasında sevinçle karşılandı. Bordo-beyazlı Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş; “Vanspor ile evimizde bu hafta önemli bir mücadeleye çıkacağız. Hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Vanspor ile Elazığspor taraftarları arasında geçmişte bir takım sıkıntılar yaşandı. Bu olayları hatırlamak istemeyen her iki kulüp de bu önemli müsabaka öncesinde dostluk mesajları verdi. Gazetenize açıklamada bulunan Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Sayın Servet Yenitürk’in beyanatları için kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın Yentürk ile uzun yıllar süregelen dostluklarımız var. Elazığspor’u kardeş kulüp ilan etmeleri, bizleri sevindirmiştir. Bizler de, Birevim Elazığspor Kulübü olarak Vanspor’un kardeş kulübümüz olduğunu belirtmekten mutluluk duyarız. Sayın Yenitürk, Vanspor ve camiasını bu hafta Elazığ’da çok iyi bir şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızın da geçmişi unutup, kardeş kulübümüz Vanspor’a karşı Elazığ’ın misafirperverliğini göstereceğine şüphemiz yok.”dedi.

 

Kaynak: Elazığfırat

Bakmadan Geçme