VANSPOR KAMPA GİRİYOR

Ligin ilk yarısını gazetemize değerlendiren Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, 'Ligin ilk yarısını istediğimiz puan ve sıralamada tamamladık ancak liderle açılan puan farkı bizi üzdü. Pazartesi günü Antalya'da kampa giriyoruz. Bir haftalık kamp sürecinden sonra Van'a dönüp hazırlıklarımızı devam ettireceğiz. 27 Ocak 2020 tarihinde lig başlıyor. İnşallah o zamana kadar transferlerimizi tamamlayıp lige hazır bir şekilde gireceğiz' dedi.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor Pazartesi günü Antalya’da kampa giriyor. Bir haftalık kamp programının ardından Van’a dönerek hazırlıklarına devam edecek. Vanspor ligin ilk yarısında oynadığı 19 karşılaşmada 11 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle, 37 puanla ikinci sırada yer alırken, lider Eyüpspor ile puan farkı 10’a çıktı. İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Vanspor devre arası 7-8 transfer yapmayı hedefliyor.

“İKİNCİ YARI ZORLU GEÇECEK”

Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, ikinci yarıya güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını belirterek, “Ligin ilk yarısını istediğimiz puan ve sıralamada tamamladık ancak liderle açılan puan farkı bizi üzdü. Takım olarak elimizden gelen bütün gayreti sarf ettik. Kısıtlı kadromuza ve zaman zaman yaşadığımız maddi sorunlara rağmen oyuncuların göstermiş olduğu duruş ve iyi karakter takımı ikinci sıraya kadar taşıdı. Bu anlamda hakikaten geldiğimiz gün itibariyle koyduğumuz hedefin daha da iyisini gerçekleştirdik. Devre arası transferlerle ilgili çalışmalarımız sürüyor ama biz öncelikle mevcut kadromuzda bulunan oyuncularımızın maddi durumu çözülmeden transfer yapmak istemiyoruz. Mevcut kadromuzda bulunan oyuncularımızın büyük bir kısmında maddi sorununun çözüldüğünü biliyorum. Birkaç oyuncumuzun alacağı kalmış, inşallah kamp süresi içinde onlarda alacağını alırlar. Ondan sonra belirlediğimiz transferlerle görüşmeye başlayacağız. Takımımıza katkı sağlayacak, ileriye götürecek oyuncular almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim şuan oynayabilecek 7-8 oyuncuya ihtiyacımız var. Takımdan ayrılan oyunculardan dolayı elimizde ilk 11’de oynayacak 12-13 oyuncu var ve bunlara 7-8 oyuncu dahil ederek alternatif bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Çünkü ikinci yarı çok daha zorlu geçecek. 3 günde bir maç oynama gibi bir durumumuz var. Sakat veya cezalı futbolcu olduğu zaman yerini doldurmak için şimdiden önlem almamız gerekiyor. Takıma fayda sağlayacak oyuncular transfer edeceğiz” dedi.

“PAZARTESİ KAMPA GİRİYORUZ”

Pazartesi günü Antalya’da kampa gireceklerini kaydeden Gülpınar, “Kampımız Pazartesi günü Antalya’da başlayacak. Bir haftalık kamp sürecinden sonra Van’a dönüp hazırlıklarımızı devam ettireceğiz. 27 Ocak 2020 tarihinde lig başlıyor. İnşallah o zamana kadar transferlerimizi tamamlayıp lige hazır bir şekilde gireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar 1
Mehmet ASLAN 09 Ocak 2021 16:53

Sayın vali bey Ocak ayında Vanspora maddi destekte bulunacağı açıklamıştı neden halen sus pus transfer dönemi başladı birçok takım kampa başladı bu hergeçen gün takımımız açısından çok büyük bir kayıp umarım vali elini çabuk tutar bu iş sadece servet beye ihale edilmekle olmaz

Bakmadan Geçme