Vanspor galibiyet peşinde

Ligde lider olarak yoluna devam eden Silahtaroğlu Vanspor Cumartesi günü sahasında ikinci sırada bulunan Sivas Belediyespor'u konuk ediyor.

Rıdvan Can

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, Cumartesi günü saat 14:00’daSivas Belediyespor ile karşılaşıyor. Açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, “Moral ve motivasyonumuz iyi olduğu sürece kimse bizi yıkamaz. Sivas Belediyespor karşılaşması bizim için zor geçecek ama galibiyet için sahaya çıkacağız” dedi.

Silahtaroğlu Vanspor, oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlikle, 20 puanla liderlik koltuğunda otururken, ikinci sırada bulunan Sivas Belediyespor ise 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puanla ikinci sırada bulunuyor.

“Moral ve motivasyonumuz iyi olduğu sürece kimse bizi yıkamaz”

İki namağlup takımın karşı karşıya geleceği maç öncesi açıklamalarda bulunan Silahtaroğlu Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, “Geçtiğimiz hafta deplasmandaKahramanmaraşspor’u 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu oturmamız hem takım içinde hem de şehirde sevinçle karşılandı. Bizim takım sezon başından bu yanamüthiş bir mücadeleyle sahada varlığını hissettiriyor. Kim ne derse desin futbolcularımızın sonuna kadar mücadele ediyor. Kahramanmaraşspor maçında iyi bir performans ortaya koyarak üç puanla döndük. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Zorlu maçlar bizi bekliyor. Şuan Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarımız sürüyor. Ligin ilk 8 haftasında müthiş bir performans sergileyerek liderliğe yükseldik. Takımımızda aile ortamı var. 8 haftadaki başarımızı kimse gözardı etmemelidir. Kahramanmaraşspor maçında Furkan Polat’ın gördüğü kırmızı kart kararı doğru değil. Çünkü futbolun içinden gelmeyen bir sürü hakem var ve yanlış kararlar veriyorlar. Furkan Polat kırmızı kartı hak etmedi. Moral ve motivasyonumuz iyi olduğu sürece kimse bizi yıkamaz. Sivas Belediyespor karşılaşması bizim için zor geçecek ama galibiyet için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Lütfen desteklerini sürdürsünler” dedi.

Alt yapıya gereken önemi her zaman vereceğini belirten İşler, “Beşiktaş’ta alt yapı koordinatörü olarak çalışıyordum ve oradan ayrılıp buraya geldim. Hedef oyuncuları mutlaka takımda tutmak isteyen biriyim. Bu yüzden Yusuf ve Furkan İnce’ye forma şansı veriyorum. Furkan İnce iki haftadır takıma pozisyon yaratıp gol attırıyor. Bildiğim yoldan vazgeçmeyeceğim. Altyapıya gereken önemi her zaman vereceğim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme