VANSPOR DOĞU DERBİSİNE HAZIR

Ligde 4 puanla 8. sırada yer alan Silahtaroğlu Vanspor, Pazar günü sahasında Diyarbekirspor'u konuk ediyor.

Rıdvan Can

2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor Pazar günü saat 15:00’da evinde ağırlayacağı Diyarbekirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda Teknik Direktör Saffet İşler, Zeki Yılmaz ve yardımcı antrenörler nezaretinde çalışmalarına devam eden Vanspor'da moraller yüksek. Tüm futbolcuların katıldığı antrenman ısınma ve 5’e 2 top kapma çalışmasından sonra çift kale maçla sona erdi.

“Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz”

Silahtaroğlu Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, Diyarbekirspor maçı öncesinde gazetemize önemli açıklamalarda bulunarak, doğu derbisine hazır olduklarını açıkladı. İşler, “Ligin ikinci haftasında deplasmanda oynadığımız Afjet Afyonspor karşısında iyi mücadele ederek bir puan aldık. Bir puan almamız bizim için son derece önemliydi. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Pazar günü grubun güçlü takımlarından Diyarbekirspor'u ağırlayacağız. İki takım açısından zor bir müsabaka olacak. Hafta boyunca tüm çalışmalarımızı üç puan üzerine yaptık. Tek düşüncemiz Diyarbekirspor'u yenip yolumuza kayıpsız devam etmektir. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

"Taraftarımızın desteği önemli"

Taraftarların desteğine ihtiyaç olduğunu söyleyen İşler, “Ligde zor haftalara girdik. Bir birinden zorlu maçlar bizi bekliyor. Özellikle iç sahada puan kaybetmek istemiyoruz. 12'nci adam olan taraftarlarımızın desteği önemli. Bunun için tüm taraftarlarımızı Diyarbekirspor maçında tribünlerde görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme