VANSESİ'NİN MANŞET HABERİ FOX TV EKRANLARINDA

112 Acil Çağrı Merkezi'ni gereksiz yere meşgul edenlerle ilgili yaptığımız 'Asılsız İhbarlar 112'yi Bıktırdı' manşet haberi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Van’ın 82 yıllık markası; tarafsız, bağımsız, güncel ve ilkeli yayın yapan Vansesi Gazetesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. 

Türkiye’nin en çok izlenen kanalı Fox TV Çalar Saat haber programında ekrana gelen gazetemizin manşetinde yer alan ‘Asılsız İhbarlar 112’yi Bıktırdı’’  manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okunarak Türkiye gündeminde yerini aldı. İsmail Küçükkaya manşet haberimizi başlık ve spotunu okuyarak “İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mecnur Böyük, Van’da yıl içerisinde ortalama 850 bin çağrı aldıklarını, bunların sadece 80 bininin gerçek vak'a olduğunu belirtti. Van’da 112’yi telefon tamircileri; telefonun çalışıp çalışmadığını test etmek için ararken, kimisi de ‘Tavuğum hasta, hastaneye götürebilir misiniz?’ ‘Kar yağdı, okullar tatil mi?’ gibi sorularla gereksiz yere meşgul ediyor. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni gereksiz yere arayanlara 'Kabahatler Kanunu'na göre 250 lira para cezası uygulanıyor” dedi.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişmesini ve sevinçlerini sayfalarına taşıyan Van’ın 81 yıllık sesi, gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi dünkü haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van’ın sesini, çözüm bekleyen sorununu Türkiye’ye duyurdu.

 

Bakmadan Geçme