VANSESİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Van'ın 81 yılık markası, tarafsız, özgür, bağımsız, güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. Vansesi Fox TV'den ve diğer ulusal kanallardan sonra TGRT Haber'de 25 Nisan Perşembe günü 'Ermeniler Bizden Özür Dilemeli' manşetiyle ekranlara gelerek Van'ın sesini Türkiye'ye duyurdu.

Burhan Ergin

Van’ın bağımsız, tarafsız, özgür gazetesi Vansesi Gazetesi Van’ın sesini ulusal medyada duyurmaya devam ediyor. Yaptığı haberlerle çeşitli kanallarda Türkiye gündeminde kendine haklı yer edinen Vansesi daha önce Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında Van’ı defalarca gündeme taşıyan Vansesi, bu kez de TGRT Haber’de Gökhan Kayış ile Günaydın Türkiye programında ekrana gelerek, Sevim Kaptanoğlu’yla yaptığı ‘Ermeniler Bizden Özür Dilemeli’ manşet haberi okundu. 

TGRT Haber sunucusu Gökhan Kayış manşet haberimizde yer alan “Ben Atatürk kızıyım. Cumhuriyet çocuğuyum. Global düşünür, yöresel yaşarım. Biz Van'ın yerlisiyiz, 500 senelik Vanlıyız. Benim annem 1915'de muhacir olmuş. Bazı akrabalarımızın Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Ceyhan, Kozan, Dörtyol'a gittiklerini” okuyarak izleyicileri bilgilendirdi.
Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini ve sevincini sayfalarına taşıyan Van’ın 81 yıllık sağ duyulu sesi, gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi Van’ın, çözüm bekleyen sorunlarını Türkiye’ye duyurmaya devam edecek.

İŞTE O HABERİMİZ

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Bakmadan Geçme