VANSESİ GAZETESİNİ ÖRNEK GÖSTERECEĞİM

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay: Bugünden itibaren toplantı ya da konuşma yapacağım, her ilde Vansesi Gazetesini ve minik yazarımızı örnek göstereceğim.

Fazıl ERÜŞ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Marka Şehirler"  semineri Van’da yapıldı.  İlgiyle izlenen seminerde RTÜK Başkanı Davut Dursun sunum yaparak izleyicilerden gelen soruları cevaplandırdı. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Kazancı’nın moderatörlüğünde sabah ve öğlen sonrası yapılan oturumlarda Televizyon Sunucusu ve Program Yapımcısı İnci Ertuğrul, Gazeteci Spor Spikeri Orhan Ayhan, Enson Haber Medya Grup Başkanı Serkan Kalemciler, magazin gazetecisi ve program yapımcısı Aykut Işıklar, Tv 8 Erken Baskı Programı sunucusu Özge Uzun, Foto Muhabiri İbrahim Usta tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Tv 8 Erken Baskı Programı sunucusu Özge Uzun seminerde yaptığı konuşmada 76 yıl boyunca  günlük yayın yapan  gazetemizi kutladı.

Minik yazarımızı kutluyorum

 Seminer arasında Vansesi’nin dünkü baskısını inceleyen BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay gazetemizin kapağında yer alan “  Bakan’dan Minik Yazarımıza Mektup”  habere ve Zeynep Özgür Can’ın köşesine özel bir ilgi gösterdi.  Gazetemizin minik yazarı Zeynep Özgür Can’ı köşe yazması nedeniyle kutlayan Atalay “Zeynep Özgür Can, ülkemizin bilinen en genç çocuk yazarıdır. Vansesi gibi köklü bir gazetede köşe yazması memnuniyet vericidir. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın öncülüğünde Çocuk ve Medya diye uluslararası bir toplantı yapılmıştı.  Zeynep, çocuk yaşta medyaya girmenin en güzel örneğidir.  Bu nedenle minik yazarımıza bu fırsatı veren Vansesi Gazetesini’de tebrik ederim.  Zeynep inşallah daha güzel yerlere gelecektir”.

Bütün gazetelere örnek olsun

Zeynep’in bütün gazetelere örnek olması gerektiğini vurgulayan Atalay, “ Bugünden itibaren toplantı ya da konuşma yapacağım her ilde Vansesi Gazetesini ve minik yazarımızı örnek göstereceğim. Ayrıca Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı İletişim profesörüdür. Hangi şartlarda bunun gerçekleşebileceğini en iyi bilenlerdendir. Bir Bakan olarak bu olaya dikkat çekmesi önemlidir” dedi.

 

Bakmadan Geçme