Vansesi Gazetesi Fox Tv'de

Van Gölü'nde 27 Haziran 2020 tarihinde 62 kaçak göçmenin yaşamını yitirdiği tekne faciasıyla ilgili 6'sı tutuklu 12 kişinin yargılandığı davanın ertelenen duruşmasını manşetinden veren Vansesi Gazetesi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

1937 yılında yayın hayatına başlayan, Van’ın 83 yılık ticari markası; tarafsız, bağımsız,  güncel ve ilkeli yayın yapan Vansesi haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok izlenen kanalı Fox TV' 'Çalar Saat’te haber programında sabah ekrana gelen gazetemizin manşetinde yer alan “Göçmen Faciası Ağır Cezada Görüşülecek” haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okundu.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişmesini ve sevinçlerini sayfalarına taşıyan Van’ın 83 yıllık  sesi, gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi bugünkü haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek   Van’ın sesini  bir kez daha milyonlara duyurdu.

 

Bakmadan Geçme