VANLILAR ERDOĞAN'I BEKLİYOR

Partisinin 7. Olağan Kongresine katılmak üzere bugün Van'a gelecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 13:30'da Vanlılarla buluşacak.

Vansesi Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün düzenlenecek AK Parti 7. Olağan İl Kongresi için hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 13.30’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan kongrede Vanlılara hitap edecek. Yoğun güvenlik önleminin alındığı Van Atatürk Şehir Stadyumuna sosyal mesafeyi koruyacak şekilde sandalyeler yerleştirilirken, Türk Bayrakları ve parti bayraklarıyla süslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük boy posterlerinin asıldığı alanda protokol için ayrı bölümler oluşturuldu, delegelerin oy kullanacakları alanlar düzenlendi. Partililer alana ateşleri ölçüldükten sonra ayrı kapıdan giriş yapacak. Alandaki her bir sandalye arasında 1,5 metre mesafe bulunacak. Alanda dezenfekte ve maske dağıtım stantları olacak.

Erdoğan’ın Van’da, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuşma yapması ve kent için de müjdeler vermesi bekleniyor. Vanlılar özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir stadyum, çevre yolunun açılması, Kapıköy Sınır Kapısı’nın ulaşıma açılması, modern bir otogar gibi taleplerde bulunuyor.

Bakmadan Geçme