VANLI SANATÇIDAN EV KONSERLERİ

Koronavirüs salgını nedeniyle müzik çalışmalarını evinde sürdüren TRT sanatçısı, bestekâr Mehmet Özkaya, 'Evde Kal' logosuyla sosyal medya üzerinden canlı konser yayını yaparak dinleyicileriyle buluşuyor.

Burhan Ergin

 

Koro şefi, TRT sanatçısı, bestekar Vanlı Mehmet Özkaya, koronavirüs salgını nedeniyle çalgı aleti, şan, solfej, pro-dj, sunuculuk, diksiyon, TV programı yapımcılığı dersleri gibi önemli alanlarda derslerle albüm, single çalışması, aranje, klip ve tanıtım filmi çekimi gibi hizmetlerine ara verdi. Özkaya, yurttaşların salgın nedeniyle evlerine kapandığı süreçte evinden sosyal medya üzerinden canlı yayınla konserler veriyor. Özkaya konserlerinde  “Evde Kal” logosu kullanıyor.

Dünyayı etkileyen koronavirüs mücadelesinden Türkiye’nin el birliğiyle başarıyla çıkacağına inandığını kaydeden Özkaya, “Öncelikle hepimiz evlerimizde kalarak çalışmalara destek olmalıyız. Sanatçı olarak bu  sıkıntılı günlerde biraz olsun yurttaşlarımızı ortamdan uzaklaştırmak ve Türk müziğinin eşsiz melodileriyle rahatlamalarını sağlamak için evden konserler veriyorum. Şu ana kadar 3. canlı yayını yaptık. Canlı yayında gelen istekleri de yorumlayarak yerine getirmeye çalışıyorum. Canlı konserlerimiz devam edecek. Yönetmen arkadaşım Erdem Dinçol’a harika çekim ve ses kayıtları için ayrıca çok teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme