VANLI SANATÇI AHESTE PROGRAMIYLA TRT MÜZİKTE

Vanlı Sanatçı Ünal Zorer ve Yaprak Sayar'ın TRT Müzik kanalında birlikte sunduğu Aheste müzik eğlence programının ilk bölümü cumartesi (yarın) akşamı saat 21:30'da ekrana gelecek.

Vansesi Haber Merkezi

Sunuculuğu ve yapımcılığını Türk Halk Müziği Sanatçısı Vanlı Ünal Zorer ve Yaprak Sayar'ın yaptığı 'Aheste' müzik eğlence programı her hafta cumartesi günü saat 21:30'da TRT Müzikte canlı yayınlanacak.  Profesyonel orkestra eşliğinde türkülerin ve ezgilerin okunacağı, kültürel ve folklorik muhabbetlerin konuşulacağı "Aheste" programının ilk bölümü cumartesi (bugün) akşamı

Saat 21:30'da izleyicilerle buluşacak

Her programda Van'ı ve Van'ın zengin kültürünü, türkülerini anlatan ve seslendiren Ünal Zorer, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi THM topluluğu sunucu ve ses sanatçısı olarak görev yapan Zorer, tüm Vanlıları her Cumartesi günü saat 21:30'da başlayacak olan canlı programı izlemeye davet etti.

Programda şarkılar ve türküler aynı sahnede bir araya geliyor; büyülü sesiyle Yaprak Sayar ve güçlü yorumuyla Ünal Zorer, tadına doyulmaz bir müzik şöleni sunuyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme