VAN’IN SULTANLARINA SÜTÇÜ KENAN’DAN DESTEK

Van’ı Bayan Hentbol 1. Liginde temsil eden Van Gençlik Spor Hentbol Takımı, bu yıl yaptığı maçlarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Üst üste oynadığı dört maçını kazanan Van’ın Sultanları Sütçü Kenan’da Van Kahvaltısı yaptı.

Rıdvan can

Van’ı Bayan Hentbol 1. Liginde temsil eden Van Gençlik Spor Hentbol Takımı, bu yıl yaptığı maçlarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Üst üste oynadığı dört maçını kazanan Van’ın Sultanları Sütçü Kenan’da Van Kahvaltısı yaptı.

Önümüzdeki Pazar günü evinde ağırlayacağı Samsun maçı öncesi Sütçü Kenan’da moral depolayan Van’ın Sultanları, maç öncesi yaptıkları Van kahvaltısı için Sütçü Kenan’a teşekkürlerini ifade ettiler.

Samsun maçı öncesi özel açıklamalarda bulunan Van Gençlik Spor Hentbol Takımı Kaptanı Gülhan Civek, takımın şuan durumunun iyi olduğunu belirterek, lig sıralamasında averajla 3. sırada olduklarını söyledi.

14 takım arasında en güçlü rakiplerinin Ordu ve Rize olduğunu belirten Civek, “Takımımıza güveniyoruz. Samsun maçı da çekişmeli geçecek ama kazanacağımıza inanıyoruz. Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Rakiplerimiz zayıf olsa bile her maçı ciddiye alıyoruz” dedi.

 Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tek bayan takımı…

Hetbol 1. Liginde mücadele eden Van Gençlik Spor Hentbol Takımı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tek bayan takımı. Ligde 14 takım arasında yer alan Van’ın Sultanları arasında yabancı oyuncularda mevcut. Sırbistanlı iki oyuncunun yer aldığı kadro 14 oyuncudan oluşuyor.

 Van’ın Sultanlarının tek hedefi galibiyet serisini sürdürmek…

Takım oyununun çok iyi olduğunu söyleyen takım kaptanı Gülhan Civek, Pazar günü Samsun ile Ligin 5’inci haftasında Van Bostaniçi Spor salonunda çok zor bir müsabakaya çıkacaklarını ifade ederek, Samsun maçını alacak güce sahip olduklarını ve taraftarımızı maça beklediklerini kaydetti.

 Tek beklentimiz ekonomik destek…

Bayan Hentbol müsabakalarında başarıdan başarıya koşan Van Gençlik Spor Hentbol Takımı’nın en büyük sıkıntısı ekonomik desteğin olmayışı. Ligde,  İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kastamonu, Samsun, Ordu ve Adana gibi takımlar arasında mücadele ettiklerini sözlerine ekleyen, Civek, “ Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tek bayan takımıyız. Van Halkından ve İş adamlarından destek bekliyoruz.  Bize destek olunur ve sahip çıkılırsa   Van'ın adını Türkiye’de en iyi şekilde duyuracaklarını ve Ligi ilk sırada bitirdiğimiz takdirde Süper lige çıkacaklarını söyledi.   

 Sütçü Kenan’a Teşekkür Ederiz…

Vanlılardan özellikle maddi anlamda destek beklediklerini belirten oyuncular, bu desteğin verilmesi halinde takımın çok farklı bir hava kazanacağını ifade ettiler.

Sütçü Kenan’a Van kahvaltısı ikramından dolayı teşekkürlerini ifade eden Van’ın Sultanları, bu tür destekleri Van halkından beklediklerini vurguladılar. 

Bakmadan Geçme