VAN'IN SİYASİLERİ ANKARA'DA BULUŞUYOR

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri ve geçmişte görev yapmış milletvekilleri ile Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk'ün katılacağı kahvaltıda bir araya geliyor. Kahvaltı Ankara Vanlılar Vakfı'nda gerçekleştirilecek.

Burhan Ergin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 7 aday arasından AK Parti İl Başkanlığına atanan 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, bu sabah Ankara Tandoğan'da bulunan Vanlılar Vakfı'nda düzenlenecek kahvaltıda Van'ın siyasetçileriyle bir araya geliyor.

Kahvaltıya Milli Eğitim eski bakanı ve eski Van milletvekili Hüseyin Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van milletvekilleri Beşir Atalay, Burhan Kayatürk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Sanayi Bakanlığı Müşaviri Mustafa Bilici, eski milletvekilleri Yekta Haydaroğlu, Hacı Biner, Kerem Altun, İkram Dinçer, Malik Ejder Arvas, Mustafa Kaçmaz, Cüneyt Karabıyık, Mehmet Kartal, Halil Kaya, Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk'ün katılımı bekleniyor.

Ankara'nın yerleşik semtlerinden Mebusevleri Mahallesi Ayten sokak no: 34'de bulunan Vanlılar Vakfı'nda düzenlenecek 'AK Parti Dayanışma Kahvaltısı'nda Van'ın sorunları, devam eden projeler, siyasi çalışmalar, Van'ın kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri ile 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü üzerine sohbet ve görüş alışverişinde bulunulacak.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme