VANGÖLÜSPOR U18 DESTEK BEKLİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Elit U18 Ligi'ni namağlup şampiyon tamamlayarak adını Türkiye finallerine yazdıran Van Gölüpor U18 takımı 12-15 Mayıs tarihleri arasında Muş'ta oynanacak müsabakalar öncesi destek bekliyor.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Elit Liginde oynadığı 13 maçta puan kaybı yaşamayan, ligi namağlup şampiyon tamamlayan Van Gölüspor U18 takımı 12-15 Mayıs tarihleri arasında Muş'ta yapılacak müsabakalarda Diyarbakır, Ağrı ve Şırnak takımlarıyla karşılaşacak.

"HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR"

Türkiye Şampiyonasında Van’ı temsil edecek olan Van Gölüspor'da hazırlıklar sıkı şekilde devam ediyor. A takımı yardımcı antrenörü ve aynı zamanda U18 takımı antrenörü Ferhat Yıldırımçakar, nezaretinde hazırlanan Van Gölüspor U18 takımı İpekyolu ilçe stadında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

"VAN'A KUPAYI GETİRMEK İSTİYORUZ"

12-15 Mayıs tarihlerinde Muş'ta oynayacakları Türkiye finalleri şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Van Gölüspor U18 takımı antrenörü Ferhat Yıldırımçakar, “Çok zor şartlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye şampiyonasında ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Van'a şampiyonluk kupası getirmek istiyoruz. Muş'ta yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gidecek aracımız yok. Konaklayacak yerimiz yok. Bu anlamda ilin yetkililerinden destek bekliyoruz. Gerçekten çok zor şartlarda turnuvaya hazırlanıyoruz.  Sponsorlarımız yok, kendi imkanlarımızla ayakta kalmaya çalışan bir takımız. Yetkililerden bu çocuklara sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istiyoruz" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme