VANGÖLÜ İLK MAÇINA ÇIKIYOR

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2021-2022 sezonu hafta sonu başlıyor. 1'nci bölge 1'nci grupta bu sezon Van'ı BAL Ligi'nde ilk kez temsil edecek Vangölü Sportif Faaliyetler Kulübü ilk maçını deplasmanda Siirt Kurtalanspor ile oynayacak.

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Vangölüspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Silahtaroğlu Vanspor U19 takımıyla oynadığı hazırlık maçında iyi bir performans ortaya koyarak karşılıklı gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. 

Sezonun ilk maçını hafta sonu deplasmanda Siirt Kurtalan ile oynayacak olan Van Gölüspor'da teknik direktör Yavuz Oruç, Siirt Kurtalan maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Van Gölüspor Teknik Direktörü Yavuz Oruç, "Hafta sonu deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Sirt Kurtalan maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyoruz. Zorlu Siirt Kurtalan maçı öncesi son hazırlık maçımızı Silahtaroğlu Vanspor U19 takımıyla oynadık. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Bu maçta bütün oyuncularıma görev verdim. Takımıma güveniyorum. Bu takım bu şehrin takımı başta taraftarlarımız olmak üzere herkesin takıma sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

Deplasman giderlerini Ziya Şahin üstlendi

Vanlı eski futbolcu Ziya Şahin'in Siirt Kurtalan deplasman konaklama giderlerini karşıladığını belirten Oruç, Şahin'in her zaman takımın yanında olduğunu ifade ederek, “Takım arkadaşım Vanlı eski futbolcu Ziya Şahin deplasman giderlerimizi karşıladı. Ziya Şahin kardeşime takımım adına verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme